Είναι κάτι πρώην, που δεν τους θυμήθηκε ποτέ κανείς. @haveatea.gr

logotelikoaspro

 

haveatea-nobodyswife-byvasso.png

 

Καλοί μου αναγνώστες  ίσως σας έχει συμβεί και εσάς να ήσασταν κάποτε με έναν άνθρωπο και να χωρίσατε, αλλά τώρα πλέον να είναι σαν να μην υπήρξε ποτέ στη ζωή σας. Σαν να πάθατε Αλτσχάιμερ ένα πράγμα και να μην θυμάστε μόνο όσα περάσατε μαζί του. Ο νυν που έγινε πρώην αλλά μόνο σαν λέξη. Γιατί δεν τον ακολουθεί ούτε για αστείο η βαρύτητα που δίνουμε άντρες – γυναίκες στην έννοια πρώην.

Τέτοιου είδους άνθρωποι έρχονται στη ζωή μας σε μια φάση περίεργη για μας. Πού δεν ξέρουμε και πολύ καλά αν θέλουμε να είμαστε όντως με κάποιον. Είναι εκείνοι που βρίσκονται στο δρόμο μας, ενώ έχουμε περάσει 40 κύματα από άλλες σχέσεις και έχουμε κουραστεί πια να προσπαθούμε για να είμαστε μαζί με κάποιο άλλο δήθεν έτερον ήμισυ.

Είναι ένα από αυτά τα αδιαμφισβήτητα καλά παιδιά, που λέμε, που σου περνάνε και λίγο αδιάφορα γιατί δεν σου έχουν δείξει ποτέ κάτι αρνητικό για να σε «ιντριγκάρουν» και να ασχοληθείς σχολαστικά μαζί τους. Απλά έτυχε να σε πλησιάσουν σε στιγμές που είχες εξουθενωθεί από σχέσεις, οι οποίες χαρακτηρίζονταν από υπερπροσπάθεια να δέσει το γλυκό ενώ από την αρχή έδειχνε ότι δεν μπορεί να γίνει. Όμως η μαγεία της αντίθετης όψης είναι στο αίμα μας και μας παθιάζει. Μένουμε σε ανθρώπους και καταστάσεις μόνο και μόνο γιατί υπάρχει μια συνεχόμενη κόντρα.

Και κάπως έτσι πιστεύουμε πως τα ετερώνυμα έλκονται. Ένας ακόμη μύθος κι αυτός.

Επιλέγεις λοιπόν να δώσεις χώρο και χρόνο σε έναν άνθρωπο που είναι κάλος, ευγενικός μαζί σου, σχετικά όμορφος ή αυτό που λέμε «γλυκούλης» και που σε κοιτάει σαν μια μικρή Θέα ή Θεό αντίστοιχα. Πάντα θέλει να κάνει ο, τι θέλεις εσύ και υπάρχει αυτή η γλυκανάλατη αίσθηση. Είστε μαζί ναι μεν, τόσο όσο δε.. Τα μέτρια βέβαια δεν αρέσουν κατά βάθος σε κανένα και είναι φυσικό επόμενο να φτάσει μια τέτοια σχέση στο τέλος της. Χωρίς πολλά πολλά, δράματα, κλάματα και επεξηγήσεις.

Αφού λοιπόν περάσει ο καιρός, ενώ πέρασε από τη ζωή σου, κάνατε διάφορα πράγματα μαζί και ούτο καθ’εξής, είναι τόσο ανιαρή η αίσθηση που σου χει αφήσει που η λέξη πρώην δεν ταιριάζει για να τον χαρακτηρίσει. Γιατί.. μη μου πείτε πως για όλους μας ο πρώην ή η πρώην αντίστοιχα δεν είναι άτομα που έχουν σηματοδοτήσει τη ζωή μας με διάφορους τρόπους!

Δε σε νοιάζει όταν τους δεις με κάποιον άλλον στο πλευρό τους ή αν τα ξανά φτιάξουν με τη/τον πρώην τους. Δεν πήρες στην ουσία κάτι από αυτούς αλλά ούτε και εκείνοι από σένα. Ακόμη κι αν υπήρξαν στη ζωή σου τώρα πια είναι σαν να μη πέρασαν ούτε απ’ έξω. Σαν να μη σε άγγιξαν ποτέ, σαν να ήταν μια σελίδα από παραμύθι που τελικά δεν γράφτηκε ποτέ!

Αφιερωμένο στον έρωτα και στο πάθος που οφείλουμε να έχουμε στη ζωή για να μοιραζόμαστε με τους άλλους τις στιγμές που μας χάριζε..

 

Βάσω

 

 

 

 

 

Μάθε περισσότερα για τη Βάσω!

vassonaoum

 

35236973_239895346817435_4460973777764745216_n (1).png

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s