Αυτοί που διαλέγουν πάντοτε τον δύσκολο δρόμο, κερδίζουν. @haveatea.gr

logotelikoaspro

 

 

haveatea-believer-bychristina.png

 

 

🎧 f  e e l   t h e   w o r d s:

 

Αν καθίσεις και αναρωτηθείς το τι επιλογές έχω κάνει στην ζωή μου, θα κομπιάσεις,  θα πιεστεί ο εγκέφαλος σου και θα νιώσεις ένα περίεργο συναίσθημα απορίας και ανησυχίας για τις επιλογές αυτές. Όχι για όλες αλλά σίγουρα για πολλές.

Εμείς  οι άνθρωποι είμαστε τόσο περίεργα όντα. Πάντα προσπαθούμε να επιλέγουμε τον δύσκολο δρόμο με τις πέτρες, τις ανηφόρες και τις απότομες στροφές. Πάντα επιλέγουμε τις πιο μακρινές αποστάσεις για να φτάσουμε στον προορισμό μας, περνώντας από απομακρυσμένες και άγνωστες περιοχές. Πάντα επιλέγουμε τους λάθους ανθρώπους για να έχουμε δίπλα μας, αυτούς που μας στενοχωρούν και μας δείχνουν μια άσχημη και αποκρουστική πλευρά του είδους μας.

Αλλά αν το σκεφτείς αυτή η περιέργεια είναι το νήμα που περιπλέκει την ζωή μας. Η δύσκολη διαδρομή στον δύσβατο δρόμο με τους λανθασμένους ανθρώπους να ταξιδεύουν μαζί με τους σωστούς μέχρι το τέλος του ταξιδιού, είναι η ζωή μας. Είναι η ανθρώπινη ζωή  του καθενός  με τις άσχημες πλευρές και τις λάθος επιλογές. Αλλά αυτό είναι που την κάνει ενδιαφέρουσα.

Αυτές οι επιλογές, δεν είναι οι άριστες που θα μπορούσαμε να κάναμε, είναι η επόμενη ζαριά, που μπορεί να σου φέρει έξι ή στην χειρότερη περίπτωση τον άσσο. Δεν σε αφήνει ποτέ στο τίποτα.

Οπότε μη σε νοιάζει, αν βρίσκεσαι σε δύσκολη φάση στη ζωή σου. Βρες τη δύναμη μέσα σου και σφίξε τα δόντια, που λέμε απλά. Μπορεί να διάλεξες τον δύσκολο δρόμο, μπορεί να σε μπέρδεψαν τα στενάκια της ζωής για να βρεθείς στον δύσκολο δρόμο,  αλλά ξέρεις ότι σε κάθε τέλος της διαδρομής, κάτι καλό σε περιμένει.  Και το καλό δεν είναι απαραίτητα ο σκοπός για τον οποίο ξεκίνησες το ταξίδι. Μπορεί να είναι ένα μάθημα. Μπορεί να είναι μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τα λάθος από τα σωστά,να διώξεις ανθρώπους ή να προσθέσεις στην ζωή σου άλλους.

Τρέξε στους δρόμους της ζωής, προχώρα προς τα μέρη που θες,  και η ζωή ξέρει που θα σε βγάλει. Αυτή μονάχα ξέρει.

 

Χριστίνα

 

 

 

 

Μάθε περισσότερα για τη Χριστίνα!

christinapanou

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s