Ερασιτέχνης φωτογράφος. #ενέτει2018 @haveatea.gr

008.jpgΟνομάζεται Αγγελική και ασχολείται με τη φωτογραφία από το 2010. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τόσο με τον κατάλληλο εξοπλισμό που απαιτούσε το χόμπυ της, όσο και με την αμφισβήτηση του κόσμου για το αποτέλεσμα αυτού, κατάφερε να σταθεροποιήσει και να υιοθετήσει το χόμπυ της φωτογραφίας στην καθημερινότητα της.

Κατακτώντας 20.4k followers στο Instagram Profile της, με αργά και σταθερά βήματα, κατάφερε να διακριθεί τόσο σε πανελλήνιους όσο και σε παγκόσμιους διαγωνισμούς φωτογραφίας.

Αθήνα 111.JPG

Με μότο της τη φράση «Yolo!» αποτυπώνει κάθε στιγμή της ζωής της, με τη βοήθεια του φακού της, σε ένα καλαίσθητο και άκρως ρεαλιστικό αποτέλεσμα, πιστεύοντας πως ναι, ζούμε μόνο μια φορά και κάθε μας στιγμή είναι μοναδική!

Είναι διατεθειμένη να θυσιάσει πολλά πράγματα για χάρη του χόμπυ της, με στόχο και όνειρο να το φτάσει στο κατάλληλο και υψηλότερο επίπεδο που του αξίζει. Παρόλο που οι συγκυρίες, έως τώρα την έχουν κάνει να θυσιάσει τη φωτογραφία για χάρη άλλων προτεραιοτήτων στην πορεία της.

Μετέωρα 023.JPG

Ούσα πάντοτε μετριόφρων με τον εαυτό και τη δουλειά της, συμβουλεύει φιλικά τους νέους φωτογράφους, να κυνηγήσουν με όποια συνέπεια το όνειρο τους, να μη διστάσουν να εμπνευστούν από επαγγελματίες του είδους και να μην αρκεστούν ποτέ στην κάμερα που κρατούν στα χέρια τους. Τέλος, να μην πάψουν να ελπίζουν στο αύριο και στην πραγματοποίηση των «θέλω¨τους, κάνοντας κάθε στιγμή τους μαγική απλά με ένα..»κλικ».

 

 

 

#ενέτει2018

 

 

 

imageedit_1_6484875120.png

f i n d   h e r  @hell.shift

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s