Οι στιγμές των φίλων βρίσκονται στη σιωπή. @haveatea.gr

logotelikoaspro

 

haveatea-friends-byvicky.png

 

 

🎧 f  e e l   t h e   w o r d s:

 

Σε έναν κόσμο γεμάτο φασαρία, μέσα σε πόλεις που ποτέ δεν κοιμούνται εγώ επέλεξα τη σιωπή.

«Οι άνθρωποι δεν είναι αυτό που λένε, κυρίως είναι αυτό που δεν λένε γι’αυτό να μην φοβάσαι ούτε την παύση ούτε τη σιωπή» άκουσα μια φορά τυχαία και από τότε αυτή η φράση με συνοδεύει σε κάθε βήμα μου. Πολλοί φοβούνται τη μοναξιά και κυρίως τη μοναξιά που νιώθουν ανάμεσα σε άλλους ανθρώπους.

Συχνά πυκνά βλέπω παρέες να απαρτίζονται από πολλά μέλη και συνέχεια να μιλάνε και να γελάνε. Αγαπημένοι φίλοι μοιράζονται αμοιβαία τις στιγμές και τα αισθήματα τους. Από την άλλη έχω πετύχει και φίλους, να μην βγάζουν κουβέντα καθ’ όλη τη διάρκεια που είναι έξω. Τους κατακλύζει η αμηχανία και έχουν συνδέσει την κουβέντα με τη διάθεσή τους.

Εγώ επέλεξα φίλους που αφήναμε τη σιωπή να μιλάει για εμάς. Οι στιγμές μας ήταν μοναδικές. Δεν χρειαζόμασταν μεγάλα λόγια ούτε νευρικά γέλια για να περάσουμε όμορφα. Ξέραμε πως ο ένας είχε τον άλλον. Μια απλή ερώτηση αν ήταν όλα εντάξει ήταν αρκετή για επιβεβαιωθούμε. Όπως είχε πει ένας φίλος μου «οι στιγμές των φίλων βρίσκονται στη σιωπή» και έτσι κι εμείς δεν χρειαστήκαμε παραπάνω από την παρουσία του φίλου μας δίπλα. Κατά βάθος ξέραμε τι σκεφτόταν ο καθένας και ξέραμε πότε να επέμβουμε στις σκέψεις του. Θεωρώ μαγικό πως έχουμε συνδυάσει αυτές τις στιγμές με κάποιο τραγούδι λες και μέσα σε 3 λεπτά και κάτι δευτερόλεπτα μπόρεσαν και αποτυπώθηκαν όλα όσα σκεφτόμασταν. Οι φίλοι όπως  και η σιωπή είναι χρυσός και εγώ μπόρεσα και τα συνδύασα σε ένα.

Σε αυτόν τον κόσμο λοιπόν που κάνει μόνο φασαρία, στον κόσμο που πάντα έχει κάτι να πει εγώ για ακόμη μια φορά έμεινα σιωπηλή. Μα δεν ήμουν μόνη σε αυτή τη σιωπή. Είχα την καλύτερη παρέα και μέσα από όλο αυτό κάναμε τη μεγαλύτερη φασαρία στον κόσμο, που δεν ακούει.

 

Βίκυ

 

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Vicky:

vickyrova

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s