Εμείς που αγαπάμε το βουνό και ας είναι καλοκαίρι. @haveatea.gr

logotelikoaspro

 

haveatea-mountaingirl-bychristina.png

 

🎧 f  e e l   t h e   w o r d s:

 

Δεν ξέρω αν είμαι η μόνη. Δεν ξέρω αν είμαι το μόνο άτομο που προτιμάει το καλοκαίρι στο βουνό από τη θάλασσα. Μπορεί να φταίει η καταγωγή μου, μπορεί να φταίει η αγάπη του μπαμπά μου για το βουνό, μπορεί να φταίει ο τρόπος που κάνουν διακοπές στις παραλίες πια. Δεν ξέρω.

Ναι είμαι αυτή η φίλη που θα κουραστεί στην παραλία, θα γκρινιάξει για τον ήλιο και θα κοιμηθεί λίγο στην ξαπλώστρα. Είμαι η φίλη που θα ακολουθήσει την παρέα της στις διακοπές αλλά μέσα της θα περιμένει να βρει ευκαιρία να ψάξει γύρω τριγύρω μέρη μακριά από την παραλία. ‌Ναι είμαι αυτό το άτομο που θα προτιμήσει να πάει διακοπές ή εκδρομή σε ένα βουνό, σε ένα ορεινό χωριό και να ψάξει τις κρυφές ομορφιές ενός άγριου τόπου.

Να εξερευνήσει τους βράχους, τα μονοπάτια, ίσως μια μικρή λίμνη. Να ψάξει για πασχαλίτσες ή πεταλούδες. Θα μαζέψει πολύχρωμα λουλούδια. Θα ξεκουραστεί κάτω από τη σκιά ενός δέντρου, ενώ θα την έχει κυριεύσει ο πανικός μήπως κάποιο έντομο αποφασίσει να περπατήσει πάνω της. Ναι. Αγαπώ το βουνό και τη φύση. Την άγρια ομορφιά, τον τόπο μακριά από τον άνθρωπο, όπου η ομορφιά του είναι φυσική. Είμαι το άτομο που θα χαρεί να περπατήσει στο καταπράσινο δρομάκι, ενώ μυρίζει οξυγόνο. Είμαι το κορίτσι που θα βάλει λουλούδια στα μαλλιά του και θα γίνει ένα με τον τόπο. Ναι αυτή είμαι.

Είμαι το άτομο που θα ξετρελαθεί με τη θέα από την πλαγιά ενός βουνού που όλα φαίνονται τόσο μικρά και ασήμαντα. Ναι. Γι’αυτό μου αρέσει τόσο το βουνό. Γιατί όλα είναι τόσο ασήμαντα και άχρωμα από ‘κει πάνω. ‌ Και ναι. Είμαι αυτή που θέλει καλοκαίρι στο βουνό και όχι στις παραλίες. Δεν ξέρω αν είμαι η μόνη, δεν νομίζω να είμαι η μόνη. Ξέρω ότι είμαστε πολλοί. Το ξέρω ότι είμαστε πολλά τα παιδιά του βουνού και της φύσης.

 

Χριστίνα

 

 

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Christina:

christinapanou

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s