Προσπάθησε για τα δικά σου όνειρα, όχι των γονιών σου. @haveatea.gr

logotelikoaspro

 

haveatea-setyourgoals-bysofia.png

 

 

🎧 f  e e l   t h e   w o r d s:

 

Όσο άσχημο και να μας φαίνεται πια, ζούμε στην εποχή που υποχωρούμε τις περισσότερες φορές σε αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε οι ίδιοι για τους εαυτούς μας, γιατί πολύ απλά αφορούν εμάς και μόνο εμάς. Ναι, δίνω τόση έμφαση σε αυτό γιατί μάλλον κάποιοι δεν το έχουμε κατανοήσει έτσι όπως θα έπρεπε.

Ο καθένας μας είναι ξεχωριστός κι αυτό σημαίνει πως έχουμε άλλα ενδιαφέροντα, άλλες ιδέες, άλλες αντιλήψεις των πραγμάτων και γενικότερα είναι αυτή η διαφορετικότητα που προκύπτει και κάνει την επιβίωση μας σε αυτόν τον κόσμο –λιγάαακι-  πιο όμορφη. Εσύ, ναι εσύ, σαν έφηβος βρίσκεσαι στην συγκεκριμένη φάση  της ζωής σου, που τα όνειρα, οι επιθυμίες και αυτή η δίψα, για να ζήσεις το αύριο και αυτό που θα φέρει μαζί του, δεν σταματάνε ποτέ.

Τόσα πολλά που θες να κάνεις τώρα, άλλα τόσα που θες να τολμήσεις για την υπόλοιπη ζωή σου, που ξέρεις ότι μόνο χαρά έχουν να σου προσφέρουν και ναι, νιώθεις σίγουρος πως θα τα καταφέρεις, πως μπορείς να το κάνεις! Γιατί πιστεύεις σε σένα, γνωρίζεις καλά τι άνθρωπος είσαι και πως η αγάπη, το μεράκι και η θέληση σου είναι οι κύριοι σύμμαχοι σου στην επίτευξη των στόχων που έχεις θέσει. Αλλά κάπου κολλάς και  εκεί είναι η στιγμή που θα μπεις στην διαδικασία να ξανασκεφτείς πράγματα που ήσουν εντελώς σίγουρος και υποστήριζες με όλη σου την ψυχή αλλά τώρα διστάζεις κάπως…

Οι ίδιες συζητήσεις με τους γονείς σου που δεν οδηγούν πουθενά. Ξανά και ξανά να ακούς πως δεν έχεις την ωριμότητα για να  πάρεις τις σωστές αποφάσεις για σένα. Λες και ξέρει ο καθένας τι θα σε κάνει να νιώσεις  χαρά και ικανοποίηση και όχι εσύ ο ίδιος. Προσπαθούν να σε πείσουν και να σε ωθήσουν στο να πάρεις μία απόφαση, στην οποία θα κυριαρχούν οι δικές τους βλέψεις. Πόσο κακό να αντιμετωπίζεσαι ως ένα άβουλο πλάσμα, ενώ έχεις κριτική ικανότητα να πάρεις τις πρωτοβουλίες σου;

Άκου την καρδούλα σου γιατί μόνο αυτήν θα σε κάνει τόσο ευτυχισμένο μέσα από τις επιλογές  σου και τα θέλω σου. Μην ανησυχείς για το αν θα πάνε όλα καλά. Ένα έχω να σου πω, πως αν θέλεις κάτι τόσο πολύ θα το πετύχεις, απλά δώσε τον καλύτερο σου εαυτό και θα φτάσεις στην κορυφή. Και τότε θα πιστέψουν οι άλλοι σε σένα και ίσως παραδεχτούν πως οι επιλογές σου σε δικαίωσαν, αλλά δεν θα σε νοιάζει γιατί πρώτα εσύ αναγνώρισες την δύναμη που έκρυβες μέσα σου!

 

Quote of the article: Today is the day, you rock your world.

 

Σοφία

 

 

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r   Sofia:

sofiakarakitsou

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s