Μα στο τέλος της ημέρας, αυτό που μένει είναι μονάχα εσύ. @haveatea.gr

logotelikoaspro

lonelydays-haveatea-bynasia.png

Είναι χάρισμα να είσαι κοινωνικός, φιλικός με τους γύρω σου, η ψυχή της παρέας. Να βγαίνεις, να διασκεδάζεις, να πίνεις – να μεθάς, να συναναστρέφεσαι με άντρες & γυναίκες. Να μπορείς να επικοινωνείς, να έχεις εκείνο το χάρισμα του να ακούς και να σ’ ακούν. Να φλερτάρεις, να ερωτεύεσαι, να αγαπάς, να νοιάζεσαι, να συνηθίζεις, να μπαίνεις στη λούπα της ρουτίνας. Μα πάντα να κρατάς κάτι για τον εαυτό σου.

Ένα μικρό κομματάκι του παζλ, πάντα, επιβάλλεται να σου ανήκει. Να φτάνει πια το βράδυ, με εσένα χειριστή του παιχνιδιού, κρατώντας το τελευταίο κομμάτι του παζλ σου, να το προσθέτεις μονάχα εσύ, θησαυρό ολόκληρο να το θεωρείς, να το φυλάς καλά και ποτέ -μα ποτέ- να μην το δίνεις σε χέρια ξένα. Να κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια, με την πολυτέλεια της μοναξιάς σου, δεύτερα και τρίτα χέρια να μην έχεις καθόλου ανάγκη.

Να πετάς, να ονειρεύεσαι για εσένα. Λεπτό να μη σπαταλάς από τον ελεύθερο σου χρόνο με τον εαυτό σου για σκέψεις άλλων. Κι αύριο μέρα είναι, θα βγεις, θα παίξεις το ρόλο σου, θα πάρεις και δώσεις κι ύστερα θα καταλήξεις και πάλι μόνος σου. Κανένας δε θα μπορεί να σε καταλάβει καλύτερα από τον ίδιο σου τον εαυτό. Κανένας δε θα σου εγγυηθεί αιώνια αφοσίωση. Μονάχα εσύ και οι σκέψεις σου.

Να κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, μην αναλώνεσαι σε χάδια και αγκαλιές εφήμερες. Να μάθεις, να εκπαιδευτείς, πως πάντα μόνος σου θα καταλήγεις στο υπέρδιπλο κρεβάτι σου. Πάντα μονή θα μοιάζει η θέση δίπλα σου. Κι όσοι κι αν καταφέρουν να την αντικαταστήσουν, όσοι κι αν προσπαθήσουν να τη διεκδικήσουν, όσο κι αν τα σώματα τους ενεργά θα είναι εκεί, ψυχή μονάχα μία θα υπάρχει, η δική σου. Γιατί αυτό που τελικά μένει πάντοτε στο τέλος της μέρα, είναι μονάχα εσύ.

Γράφει η Νάσια.

f i n d   o u t   m o r e   f o r   Nasia:

@Nasia,Haveatea

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Μα στο τέλος της ημέρας, αυτό που μένει είναι μονάχα εσύ. @haveatea.gr

  1. Θα ήθελα πολύ να σου πω ότι δεν είναι έτσι, να σε ‘παραμυθιάσω’ ότι πάντα θα βρίσκεται κάποιος δίπλα σου αλλά δεν θα το κάνω γιατί θα είναι σαν να σε κοροϊδεύω. Αν αυτό που γράφεις το έχεις καταλάβει καλά, απλά σε περιμένουν λιγότερες απογοητεύσεις στο μέλλον. Να είσαι καλά!

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s