Γαλήνη σε ένα δωμάτιο που του αφαίρεσα τα αισθήματα. @haveatea.gr

logotelikoaspro

 

scream-haveatea-bykostas.png

 

Σε έχω αναζητήσει τόσες πολλές φορές που έχω χάσει πια το μέτρημα. Ήταν τόσο λίγες οι φορές που κατάφερα να σε συναντήσω και όποτε μου έκανες την χάρη να φανείς, εγώ σε έδιωχνα για να σε ψάξω πάλι. Μου έλειπε να σε ψάχνω τόσο πολύ, πολύ περισσότερο απ’ ότι μου έλειπες εσύ η ίδια. Έψαχνα την αγκαλιά σου κάθε φορά για μήνες ολόκληρους, την χρειαζόμουν κάθε φορά περισσότερο απ’ την προηγούμενη όμως, κάθε φορά έμενα εκεί λιγότερο απ’ την προηγούμενη.

Κάθε βράδυ σε έψαχνα και κάθε πρωί σε έδιωχνα να μην σε έχω, και όταν έμενες παραπάνω μαζί μου απ’ όσο άντεχα, σε έπνιγα στην δίνη που δημιουργούσα ανακατεύοντας τον καφέ μου ή στις φωνές απ’ την διπλανή πολυκατοικία ή στο κλάμα του κάποτε που δεν άκουσες ποτέ. Και τώρα μου ζητάς εσύ να σε ακούσω, τώρα που έμαθα να απολαμβάνω και την δικιά μου ένταση, και των ανθρώπων γύρω μου.

Δύο γραμμές παρακάτω μπορεί να σε αναζητήσω, μα τώρα θέλω να χαθώ για λίγο πάλι στο χαμό μου, έτσι έμαθα να νιώθω εγώ, με τα χρόνια κατάλαβα πως, ηρεμία, όσο κι αν σε ήθελα στο τέλος πνίγεις τα πάντα στο πέρασμα σου, σχέσεις, έμπνευση, το μυαλό μου. Σε θέλω για λίγο, τόσο λίγο ώστε να μην χαθώ πάλι στα κύματα σου, τόσο λίγο ώστε να με πλήξεις και να χαθώ στην επόμενη καταιγίδα των παλμών μου, να κυνηγήσω πάλι κάτι που θα με κάψει, να στροβιλιστώ για λίγο ξανά σε ένα ξένου μυαλού φουρτουνιασμένου τα βράχια που θα με αντικρούσουν και πάλι μέσα σου.

Να με κρατήσεις μονάχα για λίγο μέσα σου ξανά, μην με ξεβράσεις σε καμία Ιθάκη που δε ζήτησα, έχω κάψει πολλά «λιμάνια» μου έτσι δίχως να το θέλω, κι ύστερα όταν τα αναζήτησα να ξαποστάσω λίγο πάνω τους, δεν τα βρήκα, τα έπνιξες εσύ, προτού εγώ τα κάψω.

 

Γράφει ο Κώστας.

 

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r   Kostas:

@Kostas, Haveatea

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s