Όταν ένα όμορφο καλοκαίρι κλείνει, ένας καλύτερος χειμώνας έρχεται. @haveatea.gr

logotelikoaspro

 

summerend-haveatea-bychristina.png

 

Ξέρω έχουν περάσει τα μισά Αυγούστου. Και ξέρω ότι εσύ που αγαπάς τα καλοκαίρι περισσότερο από μένα είσαι down. Ξέρω ότι θα αρχίσουν αυτοί οι ενοχλητικοί τύποι να σου λένε «καλό χειμώνα» και θα τους κοιτάς με περίεργο βλέμμα, κάνοντας σε να μελαγχολείς για το καλοκαίρι που πέρασε.

Σκέφτεσαι ότι πέρασαν οι διακοπές, οι στιγμές χαλάρωσης και ο απεριόριστος ύπνος. Σκέφτεσαι τα ξέφρενα βράδια, τα ποτά και τους χορούς σου με τις φίλες και τους φίλους. Σκέφτεσαι τις οικογενειακές στιγμές και συναντήσεις με άτομα που έχεις να δεις καιρό. Ξέρω, ναι, ξέρω ότι είναι αυτές οι μέρες που προσπαθείς με όλες σου τις δυνάμεις να καταφέρεις όσα σου έχουν απομείνει και όσους στόχους δεν έχεις κατακτήσει ακόμη, γιατί όλοι το καλοκαίρι βάζουμε μικρούς στόχους για μέρη, όνειρα, ανθρώπους ή τον εαυτό μας.

Ξέρω ότι το καλοκαίρι είναι μικρό και φαίνεται σαν ένα διάλειμμα από τις δύσκολες μέρες, αλλά είναι ένα χαλαρωτικό διάλειμμα. Ξέρω ότι ο Αύγουστος είναι ο όμορφος επίλογος του καλοκαιριού. Είναι γνωστό ότι είναι γεμάτος από όμορφες χαλαρές στιγμές, δίπλα σε παραλίες με κοκτέιλς, καλή παρέα και μουσικές.

Αυτά τα έχουν γράψει όλοι. Αλλά λίγοι σχολιάζουν τη μελαγχολία μετά τα μισά του Αυγούστου όπου ξέρεις ότι η ρουτίνα πλησιάζει, οι διακοπές τελειώνουν και σε περιμένει ένα βαρύ πρόγραμμα. Ναι. Είμαι εδώ για να σου πω ότι ήρθε η ώρα. Ήρθε η ώρα να μαζέψεις τις δυνάμεις σου, να βάλεις στην βαλίτσα σου όλες αυτές τις όμορφες αναμνήσεις και να φορέσεις το πιο όμορφο σου χαμόγελο, για να αντέξεις άλλον έναν χειμώνα.

Όχι! Δεν ήρθε ακόμη ο χειμώνας και δεν θα σου το ευχηθώ αλλά είναι κοντά και θέλω να σου πω ότι οι αναμνήσεις που θα κρατήσεις από αυτό είναι μια μικρή ράβδος χρυσού στην περιουσία σου. Ξέρεις τι εννοώ την περιουσία από όσα έχεις ζήσει, γιατί αυτά έχουν αξία. Και να θυμάσαι όταν ένα όμορφο καλοκαίρι κλείνει, ένας καλύτερος χειμώνας έρχεται.

 

Γράφει η Χριστίνα.

 

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Christina:

@Christina,Haveatea

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Όταν ένα όμορφο καλοκαίρι κλείνει, ένας καλύτερος χειμώνας έρχεται. @haveatea.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s