Πόσο δυνατός είσαι για να αλλάξεις; @haveatea.gr

logotelikoaspro

 

changeyourself-haveatea-bylydia.png

 

Έρχονται κάποιες στιγμές στην ζωή σου, που αλλάζουν όλα! Προς το καλό ή προς το κακό. Αλλάζουν οι άνθρωποι, οι συνήθειες σου, η καθημερινότητα σου, ο τρόπος που ζεις, αλλάζεις ακόμα και εσύ!

Δεν είναι λίγοι αυτοί που στο άκουσμα αυτής της λέξης αγχώνονται και τρομάζουν. Ίσως ανήκω σε έναν από τους λίγους. Αλλά είναι κάτι αναγκαίο, κάτι που θα σε δοκιμάσει, κάτι που θα σου προσφέρει γνώσεις για σένα και τους γύρω σου. Συνήθως οι αλλαγές στην ζωή μας έρχονται μετά από κάποιες αποφάσεις ή όταν οι ίδιες είναι μια απόφαση. Για  παράδειγμα, η μετάβαση από το Λύκειο σε μια τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι μια μεγάλη αλλαγή, ειδικά στην περίπτωση που η σχολή επιτυχίας σου είναι μακριά από το σπίτι σου, τότε είναι που αυτή η αλλαγή αλλάζει την ζωή σου.

Η δημιουργία μιας σχέσης και ο τερματισμός της σε αλλάζει σαν άνθρωπο. Πιθανόν να έχεις αναθεωρήσει κάποια πράγματα, πιθανόν να ψάχνεις τον εαυτό σου ή να είσαι πλέον απόλυτα σίγουρη για αυτό που ζητάς. Όχι μόνο στις σχέσεις, αλλά και στην ζωή σου. Μέσα από αυτές τις δοκιμασίες και τις αποφάσεις που παίρνουμε φτιάχνουμε τα θέλω μας και τα πιστεύω μας. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις τι πραγματικά θέλεις σαν άτομο και να είσαι σίγουρος πως ότι και αν προκύψει, οποία αλλαγή σου επιφυλάσσει το μέλλον εσύ θα είσαι έτοιμος να την αντιμετωπίσεις με κάθε κέρδος ή τίμημα, με κάθε χαρά ή λύπη.

Σημαντικές αλλαγές στην ζωή μας είναι και η απώλεια. Οποιαδήποτε απώλεια που μπορεί να σε επηρεάσει. Ο καθένας έχει τον τρόπο του και αν δεν τον έχεις, σου προτείνω να τον βρεις διότι στην πορεία θα είναι πιο οδυνηρό και δύσκολο.

Τέλος, οι αλλαγές στον χαρακτήρα των ανθρώπων και στον δικό σου, αν μπορείς να αλλάξεις κάτι για σένα, για να είσαι πιο ήρεμος, πιο συμφιλιωμένος με τον εαυτό σου, να το κάνεις και να προσπαθήσεις να το πετύχεις πριν σε καταβάλλει ολοκληρωτικά, κάτι παραπάνω ξέρω!

 

Γράφει η Λυδία.

 

 

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r   Lydia:

@Lydia, Haveatea

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s