Θέλω να μείνω μόνος/η. @haveatea.gr

logotelikoaspro

 

 

lonely-haveatea-bynasia.png

 

 

*κάθε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι απολύτως συμπτωματική κι ας ανταποκρίνεται σε αληθινά γεγονότα.

Όλα ρέουν όμορφα και ήρεμα -συνήθως εκεί είναι η κατάλληλη στιγμή για να καταστραφούν ξανά τα πάντα. Νομίζεις πως βρήκες εκείνον τον μοναδικό, ανεπανάληπτο και αχώριστο συνδυασμό ανθρώπων που πάντοτε έψαχνες και δεν έβρισκες. Πείστηκες, έζησες στην πλάνη σου, ήσουν σχεδόν σίγουρη πως αυτό που μαζί επιλέξατε να ζήσετε είναι το διαφορετικό, το ατέρμονο και παντοτινό παραμυθάκι που χώραγες για πολύ ακόμη στη βολή του.

Κι εκεί ακριβώς που ζεις ανέμελα το όνειρο στα όμορφα – ροζ συννεφάκια σου, είσαι υποχρεωμένος, σχεδόν καταδικασμένος να προσγειωθείς με τον πιο άσχημο τρόπο. «Θέλω να μείνω μόνος/η, να σκεφτώ, να προχωρήσω, να ζήσω.», σου γράφει, σου ψιθυρίζει, σου φωνάζει. Και μένεις κάγκελο, προφανώς γιατί ο έρωτας, κάνοντας τέλεια τη δουλειά του, σου ‘ριχνε στάχτη στα μάτια επί μήνες, κρύβοντας σου όλα εκείνα που σου χτύπαγαν τα κόκκινα καμπανάκια στο κεφάλι σου.

Και τι κι αν θέλησε να σκεφτεί; Ποτέ δεν αποτέλεσες φασαρία ή θόρυβο μες το μυαλό του. Τι κι αν θέλησε να προχωρήσεις, εσύ ήσουν αυτή που τον έσπρωχνες συνεχώς μπροστά, για νέα βήματα και νέα ξεκινήματα. Τι κι αν θέλησε να ζήσει; Ποτέ σου δεν του στέρησες ίχνος αναπνοής, πάντοτε του πρόσφερες τις μεγαλύτερες ανάσες σου, να τις έχει και να τις παίρνει κάθε φορά που στέρευαν οι δικές του.

Μην το σκέφτεσαι λοιπόν παραπάνω, το μόνο που έχεις να κάνεις -δε σου δίνω δεύτερη επιλογή, να ξέρεις-, είναι να τον αφήσεις να ζήσει αυτό ακριβώς που θέλει. Με τις συνέπειες να χτυπούν μονάχα τη δική του πόρτα. Σκοπός όλου αυτού, είναι να δεις εσύ τι έκανες για αυτή τη «συναναστροφή» που αποδείχθηκε καταστροφική. Να διαγράψεις ή να επαναλάβεις ξανά και ξανά κάποιες πράξεις σου. Σκοπός δεν είναι η ανακάλυψη φταίχτη και δικαίου, θύματος και θύτη. Σκοπός είναι να παίρνουμε τα μαθήματα που μας αναλογούν και καταδικασμένοι στη λούπα της ζωής, να ξανά ζούμε και να ανακυκλώνουμε επανειλημμένα ανθρώπους και συναισθήματα της στιγμής για χάρη ενός έρωτα ή μιας ολόκληρης αγάπης.

 

Γράφει η Νάσια.

 

 

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Nasia:

@Nasia,Haveatea

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s