Καταδικασμένες κούκλες. @haveatea.gr

logotelikoaspro

 

toyboy-haveatea-bynasia.png

 

Καταδικασμένες κούκλες, που μόλις δεν τους κάνουν, τις πετούν, για να βρουν άλλες, καλύτερες να παίξουν.

Χρόνια καταδικασμένες, από τα πρώτα κιόλας βήματα μας, να ανακυκλώνουμε ανθρώπους & καταστάσεις. Να ξεμαλλιάζουμε, να πετάμε, να ξεχνάμε σε έρημες και ξεχασμένες γωνιές, παλιά & άχρηστα πια σε εμάς παιχνίδια, που δεν μας κάνουν πια, δεν πληρούν τις ανάγκες μας, μας αφήνουν… αδιάφορους.

Στην πιο μικρή σου ηλικία, στην πιο αθώα σου σκέψη, σου έμαθαν πως ό, τι σταματάς να θέλεις κοντά σου, αρκεί απλά να το πετάξεις, για να απαλλαγείς απ’ την ύπαρξη του. Και μόλις έμενες με άδεια χέρια, κάτι καινούριο βρισκόταν να γεμίσει το κενό σου -ή έστω έτσι σε έκανε να πιστεύεις.

Κι εκείνες, οι κούκλες από τα παιχνίδια σου, παρατημένες, σχεδόν ανίκανες «ένιωθαν», ανίκανες για τα δικά σου θέλω, καταδικάστηκαν σε μια μόνιμη ταμπέλα απόρριψης και εγκατάλειψης για χάρη σου. Έμειναν μόνες, για καιρό αφημένες, λησμονημένες, να αναζητούν για ένα, μονάχα ένα, χέρι βοήθειας, να τις σηκώσει, να τις κάνει ξανά, να νιώσουν και πάλι ικανές, δυνατές.

Κι εκείνες τις έρημες στιγμές, μάντεψε ποιοι εμφανίζονταν. Εκείνοι που δεν έμαθαν ποτέ τους να πετούν, να παρατούν, να εγκαταλείπουν. Εκείνοι που είχαν περισσότερη ανάγκη από ποτέ αυτό που οι άλλοι πετούσαν δίχως δεύτερη σκέψη. Εκείνοι που ό, τι τους χαλούσε, το έφτιαχναν, δεν το διέλυαν όλο και περισσότερο. Αυτοί που ήξεραν πως να κάνουν το δικό σου «μη ικανό», να μοιάσει «ιδανικό» στα μάτια του κόσμου.

 

Γράφει η Νάσια.

 

 

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Nasia:

@Nasia,Haveatea

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s