Αυτούς που δε λένε πολλά, μην τους αφήσεις να χαθούν. @haveatea.gr

logotelikoaspro

 

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

 

dontsayanything-haveatea-bynasia.png

 

Σε ένα κόσμο που έμαθε να λέει πολλά, μα να πράττει λιγότερα. Σε μια ρουτίνα που τα social media βαράνε ανελλιπώς από ειδοποιήσεις, μηνύματα, εικονικά «μου αρέσει» και επιβεβαιώσεις της στιγμής. Σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη από υποσχέσεις και λόγια του αέρα, εκείνοι οι άνθρωποι, οι λιγομίλητοι, οι επιφυλακτικοί, οι ολίγον δύσκολοι, είναι αυτοί που ξεχωρίζουν.

Μη τους φοβάσαι τέτοιους ανθρώπους, να τους εκτιμάς, να τους ανοίγεις διάπλατα την πόρτα να περάσουν, μην τους την κλείνεις επειδή τάχα μου δε φρόντισαν να καλύψουν όλες σου τις ανασφάλειες. Άκουσε τα λίγα που έχουν να σου πω και επιφυλάξου για τα πολλά που θα έρθουν στην πράξη. Τέτοιοι άνθρωποι, να ξέρεις, είναι ικανοί να σε προσγειώσουν και να σε απογειώσουν απρόσμενα το επόμενο λεπτό, χωρίς να προλάβεις καλά – καλά να φυλαχτείς.

Όσο τυπικοί και προσβλέψιμοι κι αν φαίνονται, είναι ικανοί να σου ανατρέψουν τα δεδομένα στο λεπτό. Άλλωστε, δε σου υποσχέθηκαν και κάτι για να πέσουν χαμηλότερα των προσδοκιών σου. Εκεί κρύβεται όλο τους το μυστικό, το μαγικό συστατικό για την τέλεια συνταγή τους. Στην αρχή, τη μέση και το τέλος της ιστορίας σου μαζί τους, φροντίζουν κάθε αρχή να ‘ναι και δύσκολη, μα κάθε τέλος να μοιάζει πάντοτε αμοιβαία ωφέλιμο.

Τέτοιοι άνθρωποι δεν είναι για τους πολλούς, τους κοινούς, τους αναμενόμενους. Τέτοιοι άνθρωποι απαιτούν υπομονή, πείσμα και θέληση για να τους ακολουθήσεις. Μπορεί να σου φανεί δύσκολο στην αρχή -τα ‘παμε και πάνω αυτά-, αλλά το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει, καλό ή κακό κι αν προκύψει. Τέτοια είδη ανθρώπων εκεί έξω, ψάχνουν για κότσια, για τόλμη, για ορμή, δεν στέκονται στα επιφανειακά, δε βολεύονται με τις σάλτσες, λειτουργούν εις βάθος και πετυχαίνουν. Αυτούς να κυνηγάς, γι’ αυτούς να παλεύεις με τις ευκαιρίες, διώξε τους ρηχούς απ΄τη ζωή σου, για να δεις τη διαφορά.

 

Γράφει η Νάσια.

 

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Nasia:

@Nasia,Haveatea

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s