Μια ανάσα από το κενό. @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

 

leavemealone-haveatea-byvasso.png

 

Είναι στιγμές που λείπω. Μπορεί να σε κοιτάω, να μου μιλάς, αλλά έχω ανάγκη να ξεφύγω. Έχω ανάγκη να μείνω μόνος με τον εαυτό μου. Μπορεί όλους να τους ξεγελάς κάθε μέρα. Όμως στον εαυτό σου πόσα ψέματα σε παίρνει να πεις;

Έχω ανάγκη να περπατήσω στο δρόμο και να μη πω ούτε γεια… όχι γιατί μου χει κάνει κάτι ο συνάνθρωπος μου ή επειδή είμαι αντικοινωνικός. Απλά γιατί δεν μπορώ άλλο να ταράζεται το μέσα μου. Θέλω μερικές στιγμές κενού. Χωρίς να χρειαστεί να πάρω βαθιά ανάσα για να συνεχίσω και να οπλιστώ με λίγη ακόμη υπομονή για να αντέξω. Δεν θέλω άλλες βαθιές ανάσες. Θέλω λίγες ήρεμες.. και η χρήση τους να είναι μόνο η φυσιολογική.

Χρειάζομαι ελάχιστα λεπτά που να μη είναι αναγκαίο να παλέψω με δεύτερες σκέψεις, διαλλακτικότητα, αναμονή, προσμονή. Να νιώσω για λίγο πως ότι και μόνο που υπάρχω φτάνει. Θα έπρεπε να επαρκεί ούτως ή αλλιώς. Αλλά τελικά όσα κι αν κάνουμε οι άνθρωποι ποτέ δεν είναι αρκετά, ούτε περισσεύουν. Είναι στη φύση μας να εξελισσόμαστε συνεχώς. Άλλο όμως να εξελίσσεις τον εαυτό σου και άλλο να εξουθενώνεσαι. Και θεωρώ πως όλοι μας το χουμε νιώσει αυτό σε διάφορες φάσεις της ζωής μας. Αισθάνεσαι πως δεν αντέχεις άλλο ή ίσως καλύτερα, θα έλεγα, δεν θες άλλο. Δεν θέλεις άλλα προβλήματα, άλλες έγνοιες, αλλά μη ή πρέπει.

Θέλω να ρίξω το βλέμμα μου ψηλά και από μέσα μου να φωνάξω όλα εκείνα που θέλησα αλλά δεν πραγματοποιήθηκαν ακόμη. Να ουρλιάξω για όσα με έχουν πονέσει μέχρι σήμερα γιατί δεν με άφησαν ούτε τον πόνο να χαρώ.. Ναι όπως το ακούς, να τον χαρώ γιατί είναι δικός μου, κατά δικός μου και για να μου κάνει καλό πρέπει να περάσει από πάνω μου με όση δύναμη κι αν έχει. Ειδάλλως θα παρατείνεται όλο και πιο πολύ.

Θέλω να μείνω μόνος, το φωνάζω με χίλιους τρόπους, μέχρι να λαχταρήσω ξανά αυτή την τριβή με τους ανθρώπους. Εκείνη που θα με κάνει να χαμογελάσω ξανά, να κλάψω, να θυμώσω, να αγαπήσω. Να ζήσω έτσι όπως αρμόζει στους ανθρώπους με ένταση.

 

Γράφει η Βάσω.

 

 

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Vasso:

@Vaso,Haveatea

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s