Καταραμένο timing!⚡ @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

 

badtiming-haveatea-bynasia.png

 

Αυτό το καταραμένο το timing. Μια έννοια τόσο αφηρημένη, τόσο γενική, τόσο «μακριά από την κοινή λογική». Κι όμως, μπορεί και καταφέρνει να έχει άμεση, δραστική και γιγάντια επίδραση σε ο, τι μας συμβαίνει στη ζωή μας. Δίχως να το καταλαβαίνουμε, χωρίς να το παίρνουμε χαμπάρι, τρυπώνει από το πουθενά στη μοίρα και το γραφτό μας και σβήνει όσα εμείς δε φροντίσαμε ποτέ να χαράξουμε στο χαρτί της ζωής με ανεξίτηλο στυλό.

Το λεγόμενο timing, αγαπητοί μου, αναφέρεται σε αυτό που εμείς αποκαλούμε «κατάλληλη» ή «τραγικά ακατάλληλη» χρονική στιγμή της ζωής μας. Εκείνη τη χρονική στιγμή που κάποιος εισβάλλει αβίαστα στον κόσμο μας και βρίσκεται καθαρά και μόνο στην κρίση αυτού του «timing» το αν θα μείνει ή θα φύγει τελικά. Αν θα καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή μας, κάνοντας την ομορφότερη ή θα λύσει τα δεσμά που τον κρατούν και θα πετάξει για άλλα μέρη.

Timing είναι η ξενέρα της στιγμής, της περιόδου, της εποχής, της χρονιάς ολόκληρης. Είναι η απογοήτευση, οι πληγές που κατακλύζουν το συναισθηματισμό σου. Timing είναι η θέληση σου για έρωτα, για πάθος και αγάπη. Για γνωριμίες, για φιλίες, για ξέφρενα πάρτυ, για τρέλες. Στο στάδιο αυτό ακριβώς, timing και μοίρα γίνονται ένα, δρουν ενεργά επάνω σου -όσο κι αν εσύ εθελοτυφλείς- και αποφασίζουν αυτά για τη μοίρα σου. Μόνος ή μόνη, ζώντας ή όχι τον «έρωτα της ζωής σου» αυτό, μονάχα αυτό αποφασίζει για την πορεία σου, παίρνοντας, φυσικά, παραμάζωμα και τη μοίρα όπου είχε την τύχη -ή την ατυχία- να βρεθεί στο δρόμο σου.

Timing είναι το γραφτό, το προκαθορισμένο, αυτό που ο, τι και να κάνεις δεν αλλάζει, δε γυρνάει πίσω, δε διορθώνεται. Timing ίσως και να ‘ναι τελικά αυτό που πρόκειται να γίνει και το σύμπαν το ίδιο να αναποδογυρίσεις, προσπαθώντας για το αντίθετο. Αρκεί το δικό σου timing να ταιριάξει, να ενώσει τις ιδιομορφίες του με το timing του άλλου, για να μπορέσεις πια να λες, πως ο, τι συμβεί από εδώ και πέρα είναι στο χέρι σας πια.

 

Γράφει η Νάσια.

 

 

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Nasia:

@Nasia,Haveatea

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s