Τίποτα δε συμβαίνει τυχαία. @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

 

 

everythinghappensforareason-havetea-bylydia.png

 

Κάθε άνθρωπος έχει την δικιά του θεωρία. Μια θεωρία που ήδη υπάρχει ή μια θεωρία που δημιουργεί από μόνος του με δικούς του κανόνες. Θεωρίες που πιστεύει πως πραγματοποιούνται ή που έχει βιώσει.

Η θεωρία που προσωπικά υποστηρίζω είναι πως «όλα για κάποιο λόγο γίνονται». Έχεις σκεφτεί τι θα γινόταν αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά; Αν η πιο σημαντική σου απόφαση έπαιρνε διαφορετική τροπή. Έχεις αναρωτηθεί αν οι επιλογές σου είναι τυχαίες ή «γραφτές»; Υπάρχουν πολλά «αν» και σίγουρα δεν ξέρεις τι θα μπορούσε να γίνει στην περίπτωση που αυτό το αν ήταν το πραγματικό σου σενάριο. Αρκετές φορές σου δίνεται η δυνατότητα να διαλέξεις και άλλες φορές αυτή η απόφαση έρχεται τελεσίδικη! Ο, τι διαφορετικό γινόταν από αυτό που ισχύει τώρα, σίγουρα τα πράγματα δεν θα ήταν ίδια.

Ακόμα και οι αναβολές είναι κάτι που γίνεται επειδή είναι γραφτό να γίνουν. Ακόμα και εμείς σαν άνθρωποι έχουμε λόγο ύπαρξης. Για κάποιο λόγο υπάρχουμε. Καθένας από εμάς έχει να βρει τον άνθρωπο του, να αγαπήσει, να ερωτευτεί, να πληγωθεί, να πονέσει, να αγαπηθεί, να γνωρίσει όλα τα αγαθά που προσφέρει η ζωή ακόμα και αν αυτό είναι επίπονο. Αρκετές φορές πιστεύουμε πως είναι πραγματικά γραφτό να γνωρίσουμε κάποιον και αυτό γίνεται επειδή υπό άλλες συνθήκες αυτό δεν θα γινόταν.

Και να σου πω κάτι, στην τελική μπορεί να είναι όντως αυτό που σε περιμένει. Ένας φίλος, μια σχέση, οτιδήποτε. Ακόμα και η οικογένειά σου είναι προορισμένη για σένα, για να σε μάθει πως να αντιμετωπίζεις την υπόλοιπη ζωή σου μακριά τους.

Αυτά είναι που πιστεύω και υποστηρίζω και αν το καλό σκεφτείς ίσως συμφωνήσεις μαζί μου. Ίσως πιστέψεις πως όσο τυχαίο και αν είναι κάτι μπορεί να κρύβεται μια ολόκληρη συνωμοσία από πίσω του. Και μην πιστεύεις πως το σύμπαν δεν σε σκέφτεται και δε σε βοηθά. Το σύμπαν ξέρει τι κάνει απλά σε αφήνει να διαλέξεις εσύ! Και αυτό το κείμενο για κάποιο λόγο έγινε!

 

Γράφει η Λυδία.

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r   Lydia:

@Lydia, Haveatea

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s