Ο κατά φαντασίαν έρωτας. @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

 

 

fantasy-haveatea-bynasia.png

 

Σε μια ρουτίνα δίχως χαμόγελο, μια σχισμή στα απέναντι σου χείλη, φωτίζει με ελπίδα τη στιγμή. Σε ένα κόσμο που βαρέθηκε  να επεξηγεί -ή δεν έμαθε ποτέ το να μιλά για ‘κείνον-, μια κουβέντα παραπάνω, έστω κι από χείλη ξένα προς εσένα, μπορούν να φέρουν τη μαγεία.

Ένα φλερτ σε ένα μονόδρομο πάθους κι αφοσίωσης για έναν μόνο άνθρωπο, μπορούν να εξιδανικεύσουν δυο μάτια, που λάμπουν στη θέα σου. Ένα άγγιγμα στο χέρι έστω και καταλάθος, μπορεί να απελευθερώσει κάθε ξεχασμένη πεταλούδα απ’ τα απόκρυφά σου, να τη διώξει μακριά και με τη σειρά του να γεννήσει νέες, φρέσκιες ζωές.

Ένα «σε καταλαβαίνω», ένα νεύμα, ένα βλέμμα αφοσίωσης και προσοχής και δυο αυτιά τεντωμένα στο άκουσμα σου, αποτελούν προσωρινή μεν, μα ουσιώδη για εκείνη τη στιγμή απέραντης ανάγκης, παρηγοριά.

Δυο «ευχαριστώ» κι ένα «παρακαλώ» μπορούν να δώσουν την αξία που αρμόζει στις ανθρώπινες σχέσεις που με κόπο προσπαθείς να χτίσεις, σε κάθε πτυχή του εαυτού σου, σε κάθε ευγένεια που του προξένεψες και κάθε άμυνα που του επέβαλλες.

Ένας κατά φαντασίαν έρωτας που ίσως καταλήξει σε πραγματική κι ανεπανόρθωτη απογοήτευση. Αυτό νιώθω κάθε φορά, που αντικρίζω έναν όμοιο μου, μα πολύ διαφορετικό μου συνάμα. Σπανίζουν οι άνθρωποι, που ανθρώπινα εκφράζονται, βλέπεις.

 

Γράφει η Νάσια.

 

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Nasia:

@Nasia,Haveatea

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s