Στον δρόμο τον δικό μου επιλέγω μόνη μου τον βηματισμό. @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

 

 

independent-haveatea-byvicky.png

 

«Αργά και σταθερά βήματα» έλεγα και ξανά έλεγα στον εαυτό μου κάθε φορά που κάτι κακό γινόταν. Αργά και σταθερά να βηματίζω στη δική μου χαραγμένη διαδρομή.

Από επιλογή έβαλα και άλλους ανθρώπους μέσα σε αυτή τη διαδρομή και η φράση «αργά και σταθερά» έγινε «τρέξε να ξεφύγεις» γιατί από άγγελοι έγιναν δαίμονες που προσπάθησαν να μου αλλάξουν κατεύθυνση.

Είναι αυτοί οι δαίμονες που τους φώναξα να με κρατήσουν για να μην πέσω ενώ την ίδια στιγμή ήταν αυτοί που μου έβαζαν τρικλοποδιές. Είδα τα μάτια τους να δακρύζουν σε μια στιγμή δήθεν θλίψης για την πτώση μου, μα ακόμα και εκείνη τη στιγμή δεν άπλωναν το χέρι τους. Τα γόνατα μου έτρεμαν μα στο τέλος μπόρεσαν να με κρατήσουν. Ήταν αυτοί που μπαίνοντας στον δρόμο μου, μου υποσχέθηκαν μια ατελείωτη θέα που καμιά αλήθεια δεν θα μπορούσε να την εξηγήσει. Και ναι, είχαν δίκιο. Αντίκρισα κατάματα την αλήθεια που τόσο καιρό οι ίδιοι μου έκρυβαν.

Ξανά η φράση «τρέξε να ξεφύγεις» πήρε τροπή και έγινε «μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω» αλλά αυτή είναι μια μάταιη ελπίδα. Στον δρόμο μου που, κακώς, επέλεξα να βάλω και άλλους ανθρώπους, νόμιζα πως προχωρούσα σε μια πολλά υποσχόμενη ευθεία αλλά δεν έβλεπα πως ήμουν παγιδευμένη σε έναν κυκλικό κόμβο.

Και να ‘μαι λοιπόν στον δρόμο μου ξανά, στη δική μου διαδρομή, να επιλέγω να τρέχω μακριά από το ψέμα όλων των συνοδοιπόρων. Και αυτό γιατί οι ίδιοι ήταν λίγοι και δεν μπόρεσαν να ανοίξουν βηματισμό για να με φτάσουν και έτσι επέλεξαν να με ρίξουν.

Την αλήθεια τη δική μου την βρήκα μέσα από μια ανώμαλη διαδρομή μακριά από όμορφους ουρανούς και αστέρια.

Για κάθε φορά λοιπόν που κάποιος τυχαίος περαστικός αποφάσισε να μου αλλάξει πορεία εγώ θα μένω στη θέση μου να κάνω αργά και σταθερά βήματα και να βασίζομαι στα πόδια μου.

 

Γράφει η Βίκυ.

 

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Vicky:

@Vicky,Haveatea

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s