Είσαι Υδροχόος; Έλα να σου πω μια ιστορία. #tasteyourzodiac @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

 

aquarius-haveatea-bychristina.jpg

 

Μια φορά κι έναν καιρό στον μαγικό κόσμο του σύμπαντος, την 11η ημέρα της δημιουργίας, μία κρύα νύχτα του χειμώνα γεννήθηκε ένα αγοράκι εν ονόματι Υδροχόος. Μητέρα του η Θεά του Αέρα και πατέρας του ο Ουρανός.

Αυτό το παιδί ήταν όμορφο, χαμογελαστό, με θέληση και αγάπη για την ζωή. Του άρεσε να δημιουργεί και να διεκδικεί oι του ανήκε, ήταν ένας αληθινός επαναστάτης.

Τα πρωινά καθώς ξυπνούσε, ο ήλιος έλουζε τα ξανθά του μαλλιά και φώτιζε τα πράσινα του μάτια. Αν και παιδί του αέρα καθώς ήταν, αγαπούσε πολύ το νερό. Έτσι πήγαινε κάθε πρωί στις πηγές για να γεμίσει την κανάτα του. Όπου αγαπούσε, πότιζε και τα πάντα άνθιζαν. Αλλά όπου πήγαινε και ένιωθε το σκοτάδι να μαυρίζει την ψυχή του, το νερό που κρατούσε στα χέρια του γινότανε όπλο και κατέστρεφε ότι υπήρχε μπροστά του. «Η επανάσταση», έλεγε, «θέλει θυσίες». Κι όντως μπροστά στην ιδέα του, όλα φαίνονταν μηδαμινά και ανούσια.

Είχε την δύναμη της φουρτούνας και το πάθος της τρικυμίας στα χέρια του. Μπορεί να σας φαίνεται σκληρός αλλά αν δεν ήταν έτσι, ο σκοπός του δε θα είχε κανένα νόημα, δε θα μπορούσε να φέρει ποτέ την αλλαγή.

Για την αγάπη; Πάντα αγαπούσε τους ανθρώπους με θάρρος, με θέληση, με πείσμα, με αντίδραση. Δεν μπόρεσε να ταιριάξει ποτέ με ανθρώπους που ζούσαν στη μιζέρια. Ήθελε να δει την φλόγα μέσα στα μάτια τους.

Και για να μάθετε και κάτι πιο προσωπικό του. Μία μέρα ερωτεύτηκε παράφορα. Ήταν αρκετά διαφορετική από αυτόν, αλλά είχαν κάτι κοινό. Την όρεξη για ζωή. Ήταν μία όμορφη, με δέρμα διάφανο, μάτια σαν το μέλι και μαλλιά λιονταρίσια χρώματος κόκκινου. Της έδωσε τα πάντα κι εκείνη το ίδιο. Αυτή όμως μία μέρα αποφάσισε ότι ήθελε να ζήσει πιο ήρεμα χωρίς την περιπέτεια που ζούσαν τόσα χρόνια. Αυτός ποτέ δεν έπαψε να την αγαπάει αλλά η ψυχή του δεν τον άφησε να αφήσει το όνειρο του κι έτσι την άφησε ελεύθερη για να ζήσουν και οι δύο ευτυχισμένοι.

Ένα αιώνιο παιδί έμεινε μέχρι τα βαθιά του γεράματα. Έσβησε μία μέρα της άνοιξης, αφήνοντας ένα λαμπερό φως, με τον αέρα να τον παίρνει σαν χρυσόσκονη προς τον ήλιο.  Δίδαξε την πίστη, την αγάπη, το θάρρος και το πείσμα για την ζωή.

Ταιριάζει με: Λέων (καρμικό), Διδύμους, Ζυγούς

Δεν ταιριάζει με: Παρθένους, Aιγόκερους, Ταύρους

Έτσι κι έτσι:  Τοξότες, Κριούς

 

Γράφει η Χριστίνα Κούκουρου.

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Christina:

@Christina,Haveatea

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s