Ένα χάος με εσένα. #letstalkaboutit @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

 

chaos-haveatea-bylydia.png

Μερικές φορές τα τραγούδια μας αρέσουν, για διάφορους λόγους. Για τους στίχους τους, την μελωδία τους, τον τραγουδιστή τους, το σύνολο που προκύπτει. Τις περισσότερες φορές όμως αυτό που τα κάνει ξεχωριστά είναι οι στίχοι. Στίχοι που με την σωστή ηχητική υπόκρουση και φωνή γίνονται μελωδία αυτιά μας. Και αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας ένα από τα αγαπημένα μου την τελευταία περίοδο. Ένα καινούριο τραγούδι, που επανακυκλοφόρησε, με τον ίδιο τραγουδιστή. «Ένα χάος με σένα» ένας τίτλος πολλά υποσχόμενος και πίστεψε με αξίζει την ακρόαση του. Αν ήδη το έχεις ακούσει, ελπίζω να μην έχεις απογοητευτεί.

Καλογραμμένοι στίχοι, που τους βιώνεις σε κάθε τους λέξη. Μια πραγματικότητα συνοδευόμενη από ένα ρεαλιστικό βίντεο κλιπ και με μια φωνή αρκετά μαγευτική στην προκειμένη περίπτωση. «Ας μου τάζουν το σύμπαν, προτιμώ ένα χάος με σένα, κάνεις λάθος μου είπαν, μα δεν άκουσα φως μου κανέναν», πιστεύω ότι αυτοί οι στίχοι αντιπροσωπεύουν κάθε σχέση αποδεκτή ή όχι από εξωτερικούς παράγοντες. Είναι η απόλυτη ταύτιση στην σχέση που αγαπάς κάποιον και τον θέλεις πραγματικά. Όταν σου προσφέρουν τα πάντα, αλλά εσύ προτιμάς την «τελειότητα» της σχέσης σας, όταν αρκετοί δεν είναι σύμφωνοι με αυτό.

«Ποιο από τα δύο πρόσωπα σου θα φορέσεις πριν να έρθω να σε δω» αναλύοντας δύο διαφορετικά πρόσωπα, του θυμό του δαίμονα σου ή του αγγέλου σου το γέλιο. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν φορές που αυτό συμβαίνει ιδίως όταν θέλουμε να «περάσουμε» κάποια μηνύματα στον σύντροφό μας, αλλά και υπό κανονικές συνθήκες είναι κάτι εφικτό αυτό το γεγονός.

Εν τέλει κάθε στίχος θα σε ταυτίσει με την ερωτική σου κατάσταση, ίσως να μην καλύπτει τους ερωτικά απογοητευμένους, αλλά οι ερωτευμένοι με ανταπόκριση ή μη, θα σε βοηθήσει να νιώσεις κάποια πράγματα και να παίζει το τραγούδι στο μυαλό σου συνέχεια. Πίστεψε με, με την πρώτη κιόλας ακρόαση θα σε μαγνητίζει και δεν θα ξεκολλάς.

Καλή ακρόαση!

 

Γράφει η Λυδία Π.

 

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r   Lydia:

@Lydia, Haveatea

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s