Τοξότης, ένα άθλημα δύσκολο. #tasteyourzodiac @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

 

 

sagittarius-haveatea-bychristina.jpg

 

Τοξοτάκια μου τρελά, τοξοτάκια μου γλυκά, τοξοτάκια μοσχαναθρεμένα. Είστε οι προτελευταίοι που θα αναλύσω, που θα ερμηνεύσω, εξηγήσω, ενωθώ και αγαπήσω. Ένα παραλήρημα κυριαρχεί αλλά θα το υποστείτε.

Θα σας χωρίσω σε κατηγορίες για να μην φρικάρετε πολύ, λοιπόν:

Χαρακτήρας

Είστε τα παιδιά της τύχης και της θετικότητας. Δεν σκάτε για πολλά γιατί θέλετε να νιώθετε ελεύθεροι και ζωντανοί. Βαριέστε εύκολα και αφήνετε ακόμα πιο εύκολα καταστάσεις που σας ζορίζουν, σας πιέζουν και δεν περνάτε καλά. Είστε εκδηλωτικοί και αισιόδοξοι και αυτή η αισιοδοξία και η θετικότητα σας φέρνουν τα καλύτερα πράγματα στην ζωή σας. Οι άλλοι πολλές φορές εκλαμβάνουν την φυγή σας ως αδιαφορία -και δεν έχουν και άδικο- αλλά εσείς ξέρετε το νόημα και δε θα κάτσετε να σκάσετε και πολύ, οι άλλοι ας πνιγούν -ειρωνεία για όποιον δεν κατάλαβε-.

Επαγγελματικά

Ανήκετε στην κατηγορία των πετυχημένων. Η πλειοψηφία σας είναι μέλη μεγάλων εταιριών με σημαντικές θέσεις. Είστε φιλόσοφοι, ηθοποιοί, τραγουδιστές, κωμικοί, συγγραφείς κτλ κτλ. Νομίζω πιάσατε το κόνσεπτ. Είστε γνωστοί στο ευρύ κοινό για την δουλειά σας και ενώ προσπαθείτε πολύ γι’ αυτό, θα αναφερθώ ξανά στην τύχη, είστε τυχεροί στο κομμάτι της δουλειάς γιατί σας δίνονται ευκαιρίες τις οποίες εκμεταλλεύεστε. Και μπράβο σας γι’ αυτό.

Έρωτας

Θα μπείτε σε πολλές σχέσεις, είναι γεγονός. Το ματάκι σας παίζει και ο στόχος σχεδόν πάντα επιτυγχάνεται. Είτε είστε άντρας, είτε γυναίκα θέλετε δίπλα σας ανθρώπους θετικούς, με ενέργεια, δραστήριους χωρίς μίρλα και μιζέρια. Σε αυτή την κατηγορία λοιπόν ανθρώπων θα δώσετε πραγματικά την ευκαιρία να ζήσετε υπέροχες στιγμές. Τώρα ναι μεν καλά όλα αυτά, αλλά ο χρόνος περνάει κι οι σχέσεις πολλές φορές μπαίνουν σε άλλα στάδια. Όταν δείτε ότι χάνετε το ενδιαφέρον και η «πλάκα» πλέον δεν υπάρχει στην ζωή σας, κάπως αποσυντονίζεστε.  Κι έτσι σιγά σιγά την κάνετε με ελαφρά, τι να κάνετε κι εσείς μία ζωή την έχετε.

Εν κατακλείδι, για εμένα είστε άξιοι και ζηλευτοί απλά μαζέψτε λίγο τον εγωκεντρισμό σας και προσπαθήστε να καταλάβετε και κάπου τους άλλους. Οι περιστασιακές σχέσεις (φιλικές, ερωτικές) δε θα σας δώσουν ουσία, γι’ αυτό σκεφτείτε και λίγο το μέλλον.

Ταιριαστοί συνδυασμοί:  Δίδυμοι, Κριοί, Λέοντες.

 

Γράφει η Χριστίνα Κούκουρου.

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Christina:

@Christina,Haveatea.png

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s