Τα πάντα που μου έδωσες ήταν ένα τίποτα. @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

feelingnothing-haveatea-bylydia.png

Ένα κενό οι σκέψεις μου, ένα κενό συναίσθημα, ένα κενό η σχέση μας. Δικά σου έργα δεν έλαβα ποτέ, δεν είχες τίποτα να μου προσφέρεις. Δεν είχες μια ματιά, μια αγκαλιά, ένα γεια της παρηγοριάς. Ένα τίποτα, αυτό είχες για μένα.

Το αποφάσισα αργά, έκανα προσπάθειες, μα μάταια. Κατάφερα να κοροϊδεύω τον εαυτό μου και να δίνω τροφή σε εσένα για τον εγωισμό σου, πόσα να μετανιώσω πια. Να με βλέπεις να πέφτω στο κενό συναίσθημα σου, να πνίγομαι μέσα μου και εσύ απλά να με κοιτάς επιδεικτικά, προσπαθώντας να φανείς ανώτερος, να προσπαθήσεις να κλέψεις λίγη ακόμα από την προσοχή μου και τις περισσότερες φορές να τα καταφέρνεις, μα πόση αξία σου είχα δώσει.

Και τι κατάφερα για μένα, ο, τι μου έδωσες εσύ, ένα τίποτα. Να γίνομαι χαλί για να περάσει η «μεγαλειότητα» σου και εσύ απλά να με κοιτάς με μάτια που όσο βαθιά και αν έψαχνα δεν έβρισκα το παραμικρό ίχνος συναισθήματος. Δεν σε κατηγορώ όμως, εσύ προσπάθησες να με προειδοποιήσεις με τον τρόπο σου, αλλά ήμουν τόσο τυφλή από έρωτα που παρερμήνευσα τα πάντα.

Θα σου πω όμως κάτι, δίχως να θέλω να το πάρεις πάνω σου, εν τέλει με βοήθησες. Με κατάφερες να αποφεύγω άντρες σαν εσένα, που εκμεταλλεύονται, που μειώνουν τις γυναίκες με μια ματιά, όταν οι ίδιες απλά εκφράζουν συναίσθημα μόνο με τα μάτια τους. Όταν γνώριζες τι αισθάνομαι και με γέμιζες ψεύτικες ελπίδες, δίνοντας ταυτόχρονα τροφή στο εγώ σου. Δεν αντιλέγω, σε ανέβασα πολύ ψηλά, αλλά έπεσες απότομα στα σκληρά για μένα, και τελείωσες.

Κατάφερα να σε σβήσω απωθημένο μου, αλλά δεν σου άξιζε ούτε μια σταγόνα δάκρυ από εμένα. Δεν άξιζες ούτε ματιά. Δεν σου κρατώ κακία, με βοήθησες, μα να,  θα ήθελα πολύ να βρεθείς στην θέση μου, να νιώσεις την απόρριψη στα μάτια του άλλου, παρερμηνεύοντας το σε αποδοχή κι ελπίζοντας σε ένα όνειρο ανεκπλήρωτο, σε ένα όνειρο που θα μείνει στα σύννεφα.

Γράφει η Λυδία.

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r   Lydia:

@Lydia, Haveatea

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s