Τυφλοί μέχρι το τέλος τους. @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

 

 

blind-haveatea-bynasia.png

 

Κατάφεραν για λίγο να αποδράσουν από τη σκληρή αλήθεια της ζωής. Ξέφυγαν από την πραγματικότητα, έκλεισαν τα μάτια σε πρέπει και μη και αφέθηκαν στη μαγεία της στιγμής. Τυφλοί έμοιαζαν στο πέρασμα τους, χαμένοι στα όνειρα, τρελοί, αλλοπαρμένοι. Ερωτεύθηκαν, αφέθηκαν, κυνήγησαν το όνειρο, μα πρόσεξε -μονάχα μαζί. Έγιναν πρωταγωνιστές σε ένα σήριαλ δίχως happy end, με το σενάριο να εξελίσσεται δίχως προορισμό, με το τέλος να μοιάζει μακρινό, με υποσχέσεις πως δεν έρχονται ακόμη, αργούν να πέσουν οι τίτλοι τέλους.

Ώσπου ένας απ’ τους δυο -όντας λιγάκι αδύναμος- γλίστρησε από το μαζί, άφησε τάχα μου αυθόρμητα το άλλο χέρι κι έτρεξε μακριά.

Η πλάνη χάθηκε, τα θολωμένα τζάμια έμοιαζαν καθαρά πια και η ανίκητη πραγματικότητα τους χτύπαγε με ρυθμό το παντζούρι, για να ανοίξουν.

Ο δειλός – ηττημένος ζήτησε ένα συγγνώμη, σχεδόν μέσα από τα δόντια του, που ψιθύρισε και χάθηκε ανάμεσα στο πλήθος, όπου και ανήκε. Μα η συγγνώμη βλέπεις, δεν έφτανε, δεν ήταν αρκετή για να ανατρέψει το θάνατο που σκόρπισε με μιας στο πέρασμα του.

Το χέρι που απέμεινε πίσω, εκείνη, κρατούσε ακόμη λίγη ουτοπία ζωντανή μες το μυαλό της. Παρέμενε τυφλή ακόμη και στο τέλος της. Τυφλή να δει όσα κραυγές τις φώναζαν στο βάθος. Τυφλή να παραδεχθεί την ήττα μιας μάχης που στοιχημάτιζε για νίκη για καιρό. Το τέλος παρέμεινε not happy, με εκείνη -όχι κι έκπληκτη- να παραμένει ξύπνια, ζωηρή μα βαθιά, πολύ βαθιά ακόμη νυχτωμένη.

 

Γράφει η Νάσια.

 

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Nasia:

@Nasia,Haveatea

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s