Δίδυμος & Λέων. #tasteyourzodiac @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

 

 

gemini&leo-haveatea-bychristina.png

 

Ένας συνδυασμός  juicy, ένας συνδυασμός εκρηκτικός και γιατί όχι παντοτινός. Από πού να αρχίσω και που να τελειώσω. Δε θα ορίσω ποιος είναι ο άνδρας και ποια η γυναίκα. Θέλω να αφήσω ανοιχτά τα ενδεχόμενα για όλους τους αναγνώστες. Γι’ αυτό ας ξεκινήσουμε.

Είναι ένα ζεύγος που έχει προοπτικές, μπορεί να κρατήσει για καιρό αυτή η σχέση και να περάσουν και οι δύο πολύ καλά. Αρκεί να κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις στα τρωτά τους σημεία, τα οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

Ο Δίδυμος είναι ένας εγκεφαλικός τύπος, αεράτος, μεταβλητός και δραστήριος. Δεν τον βάζεις εύκολα σε καλούπια, εκτός κι αν τον κατακτήσεις εγκεφαλικά. Και μαντέψτε, αυτό μπορεί να το κάνει άνετα ο Λέων. Ο Λέων έχει το χάρισμα της επικοινωνίας, είναι εκρηκτικός, ξέρει από φλερτ και όταν βρει το θήραμα του, το κατακτά.

Έχουν και οι δύο πολλή ενέργεια. Και οι δύο έχουν παρόμοιες πλανητικές επιρροές αλλά η διαφορά τους είναι ότι εκφράζονται διαφορετικά, ενώ μπορεί να θέλουν να πουν το ίδιο πράγμα. Ο Δίδυμος θα αναλύσει κάθε πρόβλημα που θα προκύψει, θα κάτσει να συζητήσει με τις ώρες γιατί μπορεί να είναι γκομενιάρης αλλά αν του κλέψεις την καρδούλα θα είναι εκεί ψυχή τε και σώματι. Εν αντιθέσει ο Λέων σε τέτοιες περιπτώσεις προτιμάει να μην μιλάει αλλά να το δείχνει με τις πράξεις του. Το νόημα βέβαια είναι ότι και οι δύο έχουν κοινό σκοπό, οπότε όλα καλά.

Όταν ένας Δίδυμος περνάει τα δύσκολα και έχει χαθεί κάπου στους υπολογισμούς και την ανάλυση, είναι εκεί ο Λέων για να του βρει το σωστό μονοπάτι και να ξεκλειδώσει την πόρτα που τον έχει σκαλώσει. Σκέφτεται λογικά και μεθοδικά, αρκεί βέβαια να μην ξεφύγει και παραγίνει αυταρχικός (γιατί έχει την τάση) κι αυτό είναι ένα πράγμα που θα ξενερώσει τον Δίδυμο.

Πολλές φορές ο Λέων αντιδρά στην παρορμητική συμπεριφορά του Διδύμου, διότι είναι πολύ ανάλαφρος και δεκτικός, που παρεξηγείται. Ο Λέων έχει την τάση να είναι κτητικός και δεν δέχεται πολλά όσον αφορά τα περιθώρια που έχουν μπει σε μία σχέση, ή τέλος πάντων τα τυπικά που μπαίνουν σε μία σχέση. Ο Λέων βλέπει, παρατηρεί και ξέρει να κρίνει την έκβαση μιας κατάστασης. Ο Δίδυμος από την άλλη είναι ευέλικτος μέχρι αηδίας και αφήνει τον ηγετικό ρόλο στο ταίρι του, αλλά πάντα με ένα όριο. Στον Δίδυμο αρέσει επίσης να ηγείται για τις απόψεις του, οπότε αυτά τα όρια πρέπει να τα βρουν. Να πω ότι ο Δίδυμος δεν έχει θέμα να λειτουργεί παρασκηνιακά κι αυτή είναι η μεγάλη του διαφορά με τον Λέων που θέλει την δόξα και την αναγνώριση.

Κι ας πάμε σε ένα θέμα φλέγον. Το σεξ. (Μην το λες αυτό το λέξη)

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα τα βρουν. Πάθος και παιχνίδι γίνονται ένα και το φτάνουν πάνω από τα όρια του κοντέρ. Δίνουν και οι δύο χρόνο στον άλλον και θέλουν να τον ευχαριστήσουν. Στον Λέοντα αρέσει να έχει το πάνω χέρι και ο Δίδυμος δεν έχει κανένα πρόβλημα. Η κομψότητα, η άνεση και η πολυτέλεια χαρακτηρίζουν τον Λέοντα και γι’ αυτό, μην διανοηθείτε να τον ρίξετε στις αμμουδιές. Ο Δίδυμος έχει άπειρη φαντασία και λίγα ταμπού. Sex toys κτλ τους εξιτάρουν την φαντασία και ο Λέων επίσης δε θα πει όχι. Κάντε σεξ λοιπόν. Θα περάσετε καλά.

Τέλος, αν θέλουν να τραβήξει τα νταραβέρι πρέπει ο ένας να αγαπήσει τις διαφορές του άλλου, γιατί η ερωτική έλξη μπορεί να είναι σημαντική αλλά υπάρχουν κι άλλα πράγματα που στηρίζουν μία σχέση. Δίδυμε κάνε θεό σου τον Λέων, δείξε του ότι τον θαυμάζεις  και θα τον έχεις για πάντα. Λέων γίνε και πάλι παιδί, βρες συνέχεια καινούρια πράγματα που θα ξαφνιάσουν τον Δίδυμο και δε θα χάσεις. Έλα το ‘χετε! Βουυυυυρ!

 

lovematching.png

 

Γράφει η Χριστίνα Κούκουρου.

 

 

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Christina:

@Christina,Haveatea.png

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s