Για τις φορές που απομακρύνθηκα. @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

 

lost-haveatea-byvicky.png

 

Όσα έχω νιώσει τα ένιωσα στο έπακρο. Κατέβασα όλες  μου τις άμυνες  και αφέθηκα στο συναίσθημα που με κατέκλυζε. Μάλλον έτσι πρέπει να βιώνεις τα μέσα σου και το «πρέπει» στη συγκεκριμένη πρόταση είναι ένα ρήμα που δεν ταιριάζει.

Δεν υπάρχουν «πρέπει», «μη» και «δεν» στα συναισθήματά σου. Αδυνατούσα κάθε φορά να θέσω όρια σε κάτι που με γέμιζε. Καλό και κακό δεν είχαν καμία σημασία. Το μυαλό, η λογική, ο ρεαλισμός ήταν λέξεις ανούσιες. Μόνο λέξεις όπως «φαντασία», «παιδιάρισμα», «αγάπη» έπαιρναν νόημα.

Και όλα αυτά μέχρι να μου χτυπήσει την πόρτα ένας παλιόφιλος, ονόματι «εγωισμός». Θα κάνω τις απαραίτητες συστάσεις λέγοντας πως ήταν ο εγωισμός που χρειαζόταν να έχω ώστε να μπορώ να απομακρυνθώ από αυτά που νιώθω μόνο για το καλό μου. Ήταν οι φορές που έπρεπε να κρύψω την στεναχώρια στο πρόσωπο μου και να φορέσω ένα τυχαίο χαμόγελο για να δείξω πως ‘όλα είναι καλά’.

Απομακρύνθηκα από αυτά που ένιωθα γιατί ήταν φορές που άκουγα τα μέσα μου να κάνουν ‘κρακ’ καθώς έπιανα το τριαντάφυλλο μόνο από τα αγκάθια του θαυμάζοντας το άνθος του και πιστεύοντας πως κάποια στιγμή θα άνθιζε πάνω στα δικά μου χέρια. Μάταια όμως. Τα λουλούδια θέλουν το δικό τους έδαφος για να ανθίσουν. Οπότε αφού το έδαφος τους δεν ήταν τα χέρια μου αποφάσισα να σταματήσω να τα πληγώνω.

Αφήνω το τριαντάφυλλο στα χέρια άλλου. Εγώ απομακρύνομαι και αυτός ο παλιόφιλος με παίρνει από το χέρι για να κρύψει τις πληγές μου από αυτά που νιώθω. Ποτέ όμως δεν θα σταματήσω να σε θαυμάζω. Θα χαρώ να σε δω να ανοίγεις τα φύλλα σου και ας μην είναι για μένα. Η ομορφιά σου δεν θα σταματήσει να υπάρχει.

Όλα καλά και αυτή τη φορά το λέω κυριολεκτικά. Δεν έχει σημασία που θα είμαι κάτι βήματα παραπέρα αρκεί που θα μπορώ να σε βλέπω. Κοίτα που γίναμε και εμείς παράλληλες γραμμές. Πολύ κοντά μα ποτέ μαζί.

 

Γράφει η Βίκυ. 

 

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Vicky:

@Vicky,Haveatea

 

 

διαβασε περισσοτερα απο τη βικυ:

read-more-button

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s