Αν ήσουν αλλιώς, αλλιώς θα ‘ταν όλα.

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

 

 

itslife-haveatea-byvasso

 

Τι κι αν αύριο όλα μπορεί να είναι αλλιώς; Κι εσύ ένας άλλος θα είσαι. Άλλες ανάγκες θα έχεις, άλλες προτεραιότητες. Εξάλλου το αύριο είναι η δεύτερη σκέψη του σήμερα.

Σε ευνόησαν ποτέ οι δεύτερες σκέψεις; Γιατί εμένα όχι. Μόνο αμφιβολία και ανασφάλεια μου δημιούργησαν. Δυο από τις χειρότερες ιδέες που μπορούν να μπλοκάρουν το μυαλό. Όλα περιστρέφονται γύρω από αυτές έτσι και κάνουν στάση στο νου. Πόσες φόρες έχεις σκεφτεί και αύριο τι θα γίνει.. πολλές, απαντώ εγώ για σένα. Άλλωστε όταν μια μέρα ξεκινάει θεωρούμε πως την έχουμε κατακτήσει και σκεφτόμαστε την επόμενη. Και φορτίζουμε τον εαυτό μας με άγχος και στρες. Για να προλάβουμε να κάνουμε αύριο αυτά που δεν θα μας αφήσουν.

Καθώς όταν κάνεις σχέδια ο Θεός γελάει λένε. Άμα το σκεφτείς λίγο περισσότερο μέχρι κι εσύ θα γελάς με τον εαυτό σου. Και κάπου εδώ βρίσκεται η μαγεία. Μάθε να χαμογελάς στη κάθε μέρα σου. Που ξέρεις αύριο μπορεί να μην έχεις αυτή τη δυνατότητα. Σήμερα που μπορείς όμως καν το μη το αφήνεις για το υποτιθέμενο αύριο. Αύριο ίσως να είναι αργά για όλα αυτά που είναι δυνατόν να κάνεις σήμερα. Μη στηρίζεις τη ζωή σου, που κερδίζεται μέρα με τη μέρα σε κάτι που δεν είσαι σίγουρος ότι θα γίνει κεκτημένο σου. Δίνοντας άξια στο τώρα διεκδικείς και το μετά όχι το αντίστροφο.

Για να σε βάλω καλύτερα μέσα στο πνεύμα του τώρα και του μετά, του σήμερα και του αύριο και την ουσιαστική διαφορά που τα διαπερνά θα σου πω αυτό: «για μας τους ανθρώπους η Δευτέρα είναι η πρώτη μέρα της βδομάδας. Για τον Δημιουργό αυτού του κόσμου όμως η Δευτέρα είναι η δεύτερη μέρα της ολοκλήρωσης της δημιουργίας του.

Μη κάθεσαι από την Κυριακή λοιπόν να σπαταλάς χρόνο για αυτά που θα έρθουν τη Δευτέρα. Έτσι κι αλλιώς εσύ θα τα αντιμετωπίσεις όλα, είτε είναι σήμερα, είτε αύριο, είτε τώρα.

 

Γράφει η Βάσω.

 

 

 

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Vasso:

@Vaso,Haveatea

 

 

 

διαβασε περισσοτερα απο τη βασω:

read-more-button

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s