Ιχθύς & Σκορπιός. #tasteyourzodiac @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

 

tasteyourzodiac-lovematching4-haveatea.png

 

Πουλάαααακια μου, ΝΑΙ αυτό μάλιστα. Έχω να πω τα καλύτερα, μπορώ να μιλάω μέχρι αύριο, και αυτό γιατί; Γιατί είναι ένα ζεύγος φωτιά, για την ακρίβεια νερό, αλλά ξέρετε πως το λέει ο λόγος.

Και μόνο που μιλάμε για κοινό στοιχείο μπορούμε όλοι να καταλάβουμε την συμβατότητα μεταξύ τους. Είναι αυτό που λέμε ονειρικό, ιδανικό, αξεπέραστο, που λίγοι το έχουμε ζήσει σε αυτό τον βαθμό κι άλλοι απλά το ονειρεύονται ακόμα.

Ο Ιχθύς βρίσκει τον Σκορπιό στο ίδιο μήκος κύματος (συναισθηματικά)  με τον ίδιο. Άρα νιώθει ασφάλεια καθώς βαδίζει σε ασφαλές έδαφος. Από την άλλη ο Σκορπιός γοητεύεται από το μυαλό του ευαίσθητου αλλά πολύ παιχνιδιάρη Ιχθύ μας. Και οι δύο έχουν το κοινό ότι ο ένας εξιτάρει την φαντασία του άλλου, δεν βαριούνται ποτέ. Υπάρχει τρυφερότητα, ένταση (συναισθηματική), χημεία, και δε θα μιλήσω καν για το σεξουαλικό κομμάτι. Νομίζω καταλαβαίνετε.

Καλά αφού με πιέζετε θα μιλήσω. Φωτιά στα σαββατόβραδα. Πάθος, αλληλεπίδραση, έρωτας, ο ένας για τον άλλον σαν μία ολότητα. Προσφέρουν την πλήρη ικανοποίηση σε όλα τα ερωτικά επίπεδα. Έχουν κοινά γούστα και είναι πρόθυμοι να μάθουν κάθε πτυχή του άλλου. Όλοι γνωρίζουμε την φήμη των Σκορπιών σε αυτόν τον τομέα, δίχως γιατί και όχι άδικα θα συμπληρώσω εγώ. Αλλά και από την άλλη μην τα βλέπετε Ψαράκια και σας ψαρώνουν, και οι Ιχθείς είναι πυρκαγιά. (Πολλή φωτιά και πυρκαγιά έχει πέσει, δεν είμαι πυρομανής. Ορκίζομαι).

Μπορούν να κάνουν οικογένεια; Μα ΦΥΣΙΚΑ και μπορούν. Θα είναι μία πλήρης και γεμάτη στοργή, μιας και τα δύο βασικά μέλη είναι το ίδιο. Σταθεροί όταν έχουν κατασταλάξει στο τι ζητάνε από την ζωή τους. Βέβαια το για πάντα είναι ουτοπικό αλλά θα το τολμήσω και θα το πω. Και γιατί όχι, μπορούν να καταφέρουν το «για πάντα».

Αν και λίγα νομίζω ότι σας κάλυψα σε έναν ικανοποιητικό βαθμό. Όσοι ανήκετε στον παραπάνω συνδυασμό απλά ζήστε το. Ξέρω ότι το κάνετε και συνεχίστε, δώστε του να καταλάβει. Love is in the air.

 

Γράφει η Χριστίνα Κούκουρου.

 

lovematching.png

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Christina:

@Christina,Haveatea.png

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s