Έρωτας είναι… @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

 

tellmewhatloveis-haveatea-bylydia.png

 

Ένα από τα ωραιότερα πράγματα που μπορούμε να βιώσουμε σαν ανθρώπινα όντα είναι ο έρωτας. Ο έρωτας, προηγείται αλλά έρχεται και δεύτερος και τρίτος στην λίστα των ωραιότερων πραγμάτων στην ζωή μας. Είναι ο έρωτας για τον άνθρωπο, τη ζωή, το φαγητό, τα πράγματα που βιώνουμε, τις στιγμές, ο, τι μπορούμε να βιώσουμε.

Ο έρωτας μπορεί να είναι «καταστροφικός», με την πρωτιά στον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα, οι οποίοι αποφάσισαν να αυτοκτονήσουν επειδή δεν μπορούσαν να ζήσουν ελεύθεροι λόγω του μίσους των γονιών τους. Αλλά ας συζητήσουμε για κάτι πιο επίκαιρο, πιο ρεαλιστικό κάτι που θα μπορούσε να συμβεί στον 21ο αιώνα. Το φαινόμενο αυτό θα το χαρακτήριζα «ερωτικοί μετανάστες». Άνθρωποι που ερωτεύονται αλλά για λόγους όλων των περιστάσεων όπως ο πόλεμος ή η μετανάστευση. Ο έρωτας θα είναι πάντα εκεί να είναι το εμπόδιο αλλά και η ελπίδα σου, η συμπόνοια σου, ένας άνθρωπος να στηριχτείς, κάτι να ελπίζεις.

Από την άλλη μεριά, ο έρωτας μπορεί να είναι αγνός. Σε γεμίζει ωραία συναισθήματα, θετική ενέργεια, αγάπη. Βέβαια η αγάπη και ο έρωτας είναι δύο διαφορετικά αλλά τόσο όμοια αισθήματα, με τον έρωτα να υπερνικά τις περισσότερες φορές. Σίγουρα υπάρχουν και αλλά πράγματα πιο ικανά από αυτόν. Ο έρωτας θα είναι πάντα εκεί να σε συντροφεύει, να σου δίνει δύναμη, να σε βοηθάει να πολεμάς τους «κακούς». Αυτός ο έρωτας θα μας καταστρέψει γλυκά. Θα σε προκαλέσει να «τσαλακωθείς», να κάνεις υποχωρήσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Ο, τι συμβαίνει , καλό ή κακό, μας διδάξει κάτι και αυτός είναι ο σκοπός τους.

Τώρα είναι στο χέρι μας, αν θα αφήσουμε τον έρωτα να μας γιατρέψει ή να μας αρρωστήσει. Αν όλα αυτά που βιώνουμε με τον έρωτα μπορούν να αποδειχτούν με οποιονδήποτε τρόπο.

 

Γράφει η Λυδία Π.

 

 

 

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r   Lydia:

@Lydia, Haveatea

 

 

διαβασε περισσοτερα απο τη λυδια:

read-more-button

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s