Για τους «διαφορετικούς». @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

 

difference-haveatea-bynasia.png

 

Για εκείνους τους διαφορετικούς, τους δύσκολους, τους δύστροπους & όσους πασχίζουν να ξεχωρίσουν σε ένα πλήθος που μόνο με αναμφίβολες ομοιότητες τους βαραίνει τη συνείδηση. Για τους δύσκολα διεκδικήσιμους, για τους «έτοιμους» άντρες ή τις καθ’ όλα ολοκληρωμένες γυναίκες, που μόνο ατελείωτη προσοχή, άσκοπη προσπάθεια και το στοιχειώδες ενδιαφέρον αποζητούν, για να πάρουν τη βαθιά τους ανάσα – εγωισμού, που τόσο έχουν ανάγκη.

Για όλους εκείνους που με κόπο κρατούν στη επιφάνεια όσα θέλουν μονάχα να δείξουν, βυθίζοντας όλο και πιο μέσα τους τα απόκρυφα, τα αζήτητα χαρακτηριστικά τους, που τόσο μισούν, που τόσο αποφεύγουν, που τόσο απορρίπτουν. Για εκείνους που μόνο εις βάρος άλλων πλατών, καμαρώνουν πως στηρίζονται στα πόδια τους. Για εκείνους που μόνο η αγάπη δεν τους φτάνει, τους περισσεύει, αδιάφορους τους αφήνει, σχεδόν ανεπηρέαστους.

Για τους «διαφορετικούς», που μόνο διαφορά δεν κάνουν, για τους «ξεχωριστούς» που μόνο ανόμοιοι δε μοιάζουν στο πλήθος. Για όσους θέλουν να διαφέρουν με τον πιο λάθος τρόπο. Για όσους θέλουν να πουλήσουν με άριστο τρόπο όλο αυτό το εύκολα πειστικό παραμύθι τους. Πως αξίζουν, πως σπανίζουν, πως αποτελούν παρολίγον τρόπαιο για κάθε άνθρωπο που μπαίνει στη ζωή τους και επιδιώκει να τους κερδίσει.

Σε όλους εκείνους που το καμάρι ξεπέρασε το ύψος τους, για εκείνους που κοκορεύονται πια στη θέα όλων των πικρών αναμνήσεων που άφησαν πίσω τους. Για εκείνους που ποτέ τους δεν υπήρξαν σπάνιοι, ποτέ τους δε φρόντισαν έστω και λίγο να προσπαθήσουν, ποτέ τους δεν κατάφεραν να γίνουν η άσπρη κουκκίδα στο μαύρο φόντο όλων εκείνων που χλεύαζαν. Ένα αξίζει να ειπωθεί, μονάχα αυτό πρέπει να τους γίνει γνωστό, πως όσοι φώναξαν με στόμφο ότι είναι δυνατοί, όσοι κοιτάχτηκαν στον καθρέφτη πεπεισμένοι πως διαφέρουν, δεν ένιωσαν ούτε στο ελάχιστο όλους εκείνους που κάηκαν μες τη σιωπή, κάνοντας την πραγματική τους δύναμη όπλο για τους επόμενους.

 

Γράφει η Νάσια.

 

 

 

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Nasia:

@Nasia,Haveatea

 

 

 

διαβασε περισσοτερα απο τη νασια:read-more-button

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s