Μαζί κι ας ήταν χωριστά. @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

2382882

Και μόλις φοβήθηκε ότι την έχανε τότε έτρεξε. Βρήκε τρόπο να βγει από το λεωφορείο και να νιώσει λίγο ακόμα μαζί της, ίσως η τελευταία φορά που θα τον έπαιρνε στην αγκαλιά της, ίσως η τελευταία φορά που θα ένιωθε όλα τα κομμάτια του μαζί. Πηδά στην αγκαλιά του όπως τότε που είχε έρθει να της κάνει έκπληξη, αυτή την φορά όμως ήταν διαφορετικά, έκλαιγε, σταμάτησε να είναι σκληρή, άντεξε πολύ καιρό ψυχρή απέναντι του.

Ίσως ήταν η μοναδική φορά που θα ήθελε να μην νιώθει για αυτόν, την ήθελε παγερή και συγκρατημένη, να μην κλάψει και να μην λυγίσει στα συναισθήματα της, να μην δείξει ότι τον αγαπάει. Δεν θα ήταν καλύτερα για αυτόν, αλλά για εκείνη. Είπανε δύο κουβέντες.

Σε αγαπάω. Της είπε. Παύση. Ηλίθιε. Παύση. Δεν περιμένει να του πει κάτι άλλο, ποτέ δεν έλεγε. «Και εγώ σε αγαπάω», του ψιθύρισε. Σταμάτησε να κλαίει. Είχε βρει αυτό που άξιζε να πεθάνει και τίποτα δεν θα του άλλαζε την γνώμη. Ξάπλωσε λίγο πάνω στο στήθος της και άκουσε την καρδιά της. Χτύπαγε τόσο δυνατά που κάτι σίγουρα πήγαινε στραβά, έπρεπε να ανοίξει τα μάτια του να δει, τα ανοίγει, μα δεν βλέπει τίποτα, σκοτάδι, νιώθει κρύο ιδρώτα στο μέτωπο του, προσπαθεί να συνέλθει και να καταλάβει που βρίσκεται και τι είναι αυτός ο χτύπος αν όχι η καρδιά της αγαπημένης του.

Τότε κάποιος ανάβει το κόκκινο φως έκτακτης ανάγκης, και το όνειρο σταματάει. Ήταν οι μηχανές της φρεγάτας του πολεμικού ναυτικού που πήραν μπρος, και πλήρη πλεύση. Ήταν ένα όνειρο, η αλήθεια ήταν ότι μαζί της είχε να μιλήσει καιρό και δεν ήξερε αν θα ξαναμιλήσει.

Γράφει ο Στράτος.

Spotify.png

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s