Γραμμή κατειλημμένη. @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

 

lost-haveatea-byvicky.png

 

Αν ρωτήσεις πως είμαι , κάποια στόματα θα σου πουν πως είμαι καλά εκεί που είμαι, πως διασκεδάζω και χαμογελώ σαν να μην με άγγιξε καμία γρατζουνιά. Αν ρωτήσεις που είμαι μην περιμένεις καμία απάντηση. Την έχεις μέσα σου ή αν πάλι δεν την έχεις τότε εσκεμμένα είμαι κάπου μακριά από σένα. Γι’ αυτό σταμάτα να ρωτάς τους άλλους και ξεκίνα να ρωτάς τον εαυτό σου. Γιατί έφυγα;

Μην ρίξεις το φταίξιμο στις καταστάσεις. Οι καταστάσεις δεν γίνονται αυθαίρετα, δεν δημιουργήθηκαν ξαφνικά χωρίς λόγο  και αιτία. Ξέρεις, εμείς τις κάνουμε μέσα από τις επιλογές μας και κάπως έτσι πρέπει να σταματήσεις να μιλάς περί ανέμων και υδάτων, πρέπει να σταματήσεις να τα ρίχνεις σε συμπτώσεις και σε «τυχαίες» καταστάσεις.

Ήταν εξ’ αρχής δική μου επιλογή να μείνω δίπλα σου, να σε στηρίζω στα δύσκολα, να χαλάω εμένα για να γίνεις εσύ καλά. Δέκα βήματα πίσω για να μπορέσεις να πας εσύ ένα μπροστά. Μα ξέρεις πως τα μέτρα σύγκρισης δεν χωράνε σε καλοπροαίρετους ανθρώπους. Απλά κάποιες φορές καλό είναι να υπενθυμίζεις τι έχεις κάνει.

Και να ξέρεις πως την επόμενη φορά που θα σκεφτείς να ρωτήσεις για μένα, να το σκεφτείς δεύτερη, τρίτη και τέταρτη φορά για μένα μέχρι να καταλάβεις ότι είμαι καλά μακριά σου. Ούτε τηλέφωνα, ούτε δήθεν ερωτήσεις ευγένειας σε τρίτους ή σε κοινούς φίλους. Το μεταξύ μας δεν υπάρχει πλέον και μαζί με αυτό δεν υπάρχει τίποτα που να μας συνδέει.

Και αν -αν- σκεφτείς κάποια στιγμή να τηλεφωνήσεις να ξέρεις πως η γραμμή θα είναι κατειλημμένη, όχι από κάποιον άλλον συνδρομητή, αλλά από τύψεις και ενοχές που άφησες να θυμίζουν πως κάποτε υπήρξες. Μια γραμμή κατειλημμένη και ένα ακουστικό να κρέμεται. Η φωνή της τηλεφωνήτριας θα σου υπενθυμίσει όλα αυτά που αποφεύγεις να ακούσεις τόσο καιρό.

Εγώ από την άλλη έχω κάνει φραγή. Το κινητό μου έχει σταματήσει να χτυπάει στο κάλεσμά σου.

 

Γράφει η Βίκυ.

 

 

 

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Vicky:

@Vicky,Haveatea

 

 

διαβασε περισσοτερα απο τη βικυ:

read-more-button

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s