Γι αυτό το «εμείς» που λείπει από τη ζωή μας. @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

 

hugme-haveatea-byvasso.png

 

Να με διεκδικείς. Έτσι αποκτούν αξία οι άνθρωποι. Έτσι γίνεσαι κι εσύ κάτι στα ματιά μου. Σε κοιτάζω και είναι σαν να βλέπω τα αστέρια.

Γιατί όλα στο μυαλό είναι κι αν δεν σε θαυμάζω για όλα εκείνα που πράττεις προς το μέρος μου, είσαι ένα με όλους τους άλλους. Να μάθεις να εκπλήσσεις όσους αγαπάς και νοιάζεσαι, για να μη αφήνεις το ενδιαφέρον να ρουτινιάζει. Πώς να στο πω αλλιώς.. να μου κρατάς το ενδιαφέρον μου αναμμένο.

Μόνο τότε θα μπορώ να σου κρατάω το χέρι σε ο, τι κι αν κάνεις. Θα υπάρχεις εσύ και μόνο εσύ. Αυτό δεν θέλεις άλλωστε; Θα είσαι ο, τι πιο πολύτιμο έχω. Όλα και όλοι μπροστά σου θα είναι λίγοι. Δεν με νοιάζουν τα δώρα και οι βόλτες, παρά εσύ και οι πράξεις σου. Να μου δείχνεις τα συναισθηματικά κίνητρά σου δυναμικά με αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τις στιγμές των ανθρώπων ξεχωριστές και να αντέχουν στο χρόνο.

Θέλω να είσαι εδώ σε κάθε μου μέρα να τη γεμίζεις και συνάμα να με αποφορτίζεις από όλα εκείνα τα ξενέρωτα που μου χαλάνε τη διάθεση. Θέλω να μου θυμώνεις όταν φταίω για να μου σπας το τσαμπουκά μου και να με αναγκάζεις να σου μιλάω για όσα με ενοχλούν όσο αναφορά εσένα. Δεν με ενδιαφέρει να είσαι από εκείνους που δεν μου χαλάνε χατήρι και κάνουν πάντα ότι θέλω εγώ.

Θέλω να είσαι ο εαυτός σου για να σε ξέρω αν μπορώ να είμαι μαζί σου γι’ αυτό που είσαι. Δεν θέλω να έρθει μια μέρα που θα δείξεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι πραγματικά και να καταρρεύσει ο κόσμος μου όλος. Κι αν όλα αυτά συμβούν θα με αγαπάς δίχως αναστολές και δεύτερες σκέψεις, θα σε λατρεύω πιο πολύ κι από τον εαυτό μου.

Θα έχουμε χτίσει ένα ‘εμείς’ που κανένα ‘εγώ’ δεν θα μπορεί να το ξεπεράσει.

 

Γράφει η Βάσω.

 

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Vasso:

@Vaso,Haveatea

 

διαβασε περισσοτερα απο τη βασω:

read-more-button

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s