Ταύρος & Καρκίνος. #tasteyourzodiac @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

 

taurus&cancer-haveatea.jpg

 

Ρομαντικά μου πλάσματα. Ένα ζεύγος μες τα μέλια και την αγάπη. Κι αν με ρωτάτε αν είναι ταιριαστοί; Φυσικά και είναι!

Τα κοινά τους; Πολλά. Οι διαφορές; Επίσης πολλές αλλά αυτές είναι που τους δένουν.

Όπως ξέρουμε καλά ο Καρκίνος μας είναι ένα παιδί συναισθηματικό και πολύ αγαπησιάρικο. Ο Ταύρος είναι πιο κυνικός αλλά σίγουρα θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι σχεσάκιας. Όντες λοιπόν και οι δύο πιστοί, σίγουρα θα μπορούσε να φτάσει αυτή η σχέση μέχρι και στο γάμο. Είναι άλλωστε από τους συνδυασμούς που σίγουρα θα φαντάζεσαι να έχουν οικογένεια και μάλιστα πολύ δεμένη.

Ο Ταύρος έχει την τάση να απαιτεί από τον/τη σύντροφο σιγουριά και ησυχία. Αυτά ο Καρκίνος μας του τα δίνει γιατί όντας ο ίδιος πολύ ανασφαλής, ψάχνει να βρει την σταθερότητα και την ασφάλεια που ζητά και δίνει εξίσου ο Ταύρος.

Μην φανταστείτε σε αυτό το ζεύγος τίποτα τρέλες και ακραία καιρικά φαινόμενα. Δε θα τα δείτε, ούτε θα τα ζήσετε. Άλλωστε δεν τα θέλετε κιόλας. Σκεφτείτε μία κλασσική ρομαντική ταινία. Γνωρίζονται από κοινή παρέα, κανένας δεν μπορεί να κάνει την κίνηση. Ο Ταύρος το αναλύει 30 χρόνια και ο Καρκίνος περιμένει πιστά τον ιππότη να φανεί σαν ιππότης (αν είναι γυναίκα). Κάπως, κάπου σε ένα πάρτυ αφού έχουν πιει λίγο παραπάνω (ατιμούτσικα) ο Καρκίνος, ναι ο Καρκίνος, κάνει την πρώτη κίνηση. Γιατί αν περιμένει από τον Ταύρο ξημέρωσε και χάσαμε το τρένο. Τη συνέχεια μπορείτε να την φανταστείτε είναι χιλιοειπωμένη. Εντάξει θα σας την πω, πρώτο πλάνο δύο νέοι να τρέχουν στους δρόμους του Παρισιού. Δεύτερο πλάνο, η κοπέλα γεννάει το πρώτο παιδί. Τρίτο πλάνο, το παιδί έχει γίνει ενήλικας και φεύγει από το σπίτι (κλαίνε και οι δύο με λυγμούς και θρηνούν τον υποτιθέμενο χαμό). Τέταρτο πλάνο πλέον 60+, ο πατέρας κάθεται στην πολυθρόνα και η  μητέρα μαγειρεύει το κλασσικό βραδινό, έχοντας αναμμένο το τζάκι και παίζοντας η τηλεόραση στο τέρμα.

Μπορεί να ακούγεται βαρετό το ξέρω, αλλά αυτοί ήταν, είναι και θα είναι ευτυχισμένοι. Οπότε εμάς μας περισσεύει. Και να πω και του στραβού το δίκιο; Εμένα δεν μου ακούγεται άσχημο. Με κάποιες μικρές παραλλαγές θα ήταν τίμιο. (Μιλάει ο ωροσκόπος Καρκίνος που έχω, μην τρομάζετε) .

Αν είστε όντως μαζί και έχετε βρει αυτόν τον Ταύρο ή τον Καρκίνο σας μην τον αφήσετε. Έχετε προοπτική και το ξέρετε και οι ίδιοι. Νιώστε το και ζήστε το όσο δεν πάει. Με τις ευχές μου κι εγώ κουμπάρα. Byyyyyye.

 

Γράφει η Χριστίνα Κούκουρου.

 

lovematching-95.png

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Christina:

@Christina,Haveatea.png

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ταύρος & Καρκίνος. #tasteyourzodiac @haveatea.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s