Τέτοιες μέρες σε χρειάζομαι. #blogmas @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

 

wishyouwerehere-haveatea-byvasso.png

 

Έφτιαξα ένα ζεστό και κάθισα λίγο να σε περιμένω. Αυτές οι κρύες μέρες των Χριστουγέννων με κάνουν να αναδιπλώνομαι μέσα μου και να φτάνω πάλι σε εσένα. Περιμένω να ‘ρθεις. Αν κάπως με ακούς ξέρω ότι θα το κάνεις. Έχω αφήσει κενή τη θέση στο καναπέ απέναντί μου και σε κοιτάζω. Ξέρω πως αν ήσουν εδώ θα καθόσουν εδώ δίπλα μου. Θα λέγαμε ιστορίες, θα χάζευα να μου μιλάς για όλα εκείνα που δεν ήμουν παρούσα μαζί σου στο παρελθόν.

Αν με έβλεπε κάποιος από την άκρη του δωματίου θα έλεγε, θαρρείς, ότι πιστεύω στον Άγιο Βασίλη και περιμένω καρτερικά να μου φέρει το δώρο μου. Εγώ πάλι θέλω να πιστεύω σε ένα θαύμα, να σε φέρει πίσω. Γιατί αποτελούσες το πιο ανεκτίμητο δώρο που μπορεί κανείς να δεχτεί στη ζωή του. Μα δεν πρόλαβα να σε ανοίξω καλά – καλά σε έχασα. Χωρίς να φταίω, χωρίς να κάνω κάτι για να σε χάσω.

Κάπου εκεί έξω, λοιπόν, υπάρχει κάτι που μου ανήκει και που κάποια στιγμή πρέπει να μου επιστραφεί. Γιατί πολύ απλά εδώ είναι η θέση του. Πιστεύω τόσο σε εσένα που και τα θαύματα είναι πιθανά. Γιατί αν δεν πιστεύεις σ’ αυτά δεν πρόκειται και να συμβούν. Να πιστεύεις σε ο, τι αγαπάς, έχει τόση δύναμη αυτή η πίστη που κάθε φθορά διορθώνεται, κάθε τι που χαλάει φτιάχνεται.

Κι αν εμείς χαθήκαμε κάποια στιγμή θα συναντηθούμε ξανά. Καθώς αν οι δρόμοι των ανθρώπων αποκόπτονται, είναι στο χέρι τους να χτίσουν γέφυρες για να ενώσουν το πριν με το μετά. Να ενώσουν τα κομμάτια για να συνεχίσουν όλα εκείνα που θέλησαν και ονειρεύτηκαν. Αν όχι να τα πραγματοποιήσουν, τουλάχιστον να τα επιδιώξουν.

Αν δεν πιστεύεις στον Άγιο Βασίλη, δεν πειράζει. Στους ανθρώπους να μη σταματήσεις να πιστεύεις, εκείνοι μπορούν να κάνουν τα περισσότερα θαύματα.

 

Γράφει η Βάσω.

 

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Vasso:

@Vaso,Haveatea

 

διαβασε περισσοτερα απο τη βασω:

read-more-button

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s