Για εκείνους που οι γιορτές δεν τους γεμίζουν. @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

 

 

cebc3e_6a542ebc4a23439bab41cdebda633b49

 

Χριστούγεννα, γιορτές, χαρούμενη ατμόσφαιρα. Δείπνο με φίλους και οικογένεια. Βλέπεις χαμόγελα παντού. Ακόμα και εγώ χαμογελάω, ναι ζω αυτές τις μέρες σαν όλους. Πηγαίνω βόλτες σε στολισμένες οδούς, βρίσκομαι με φίλους, αλήθεια νιώθω… νιώθω όχι όπως θα έπρεπε, κάτι λείπει μέσα μου.

Η αλήθεια είναι ότι αυτές οι μέρες έχουν χάσει πια το νόημα τους για εμένα. Δεν είναι μια ερωτική απογοήτευση που έτυχε φέτος και δεν θα με αφήσει να περάσω καλά. Είναι ένα κενό που έχει δημιουργηθεί μέσα μου τα τελευταία χρόνια. Είναι ένας δαίμονας που ζει μέσα μου. Ένας από τους πολλούς που έχω, ίσως σας τους συστήσω άλλη φορά. Η επιστήμη της ψυχολογίας έχει δώσει ένα όνομα για αυτό που έχω. Εμένα μου αρέσει να την αποκαλώ μαύρη τρύπα, γιατί συμπεριφέρεται σαν μια μαύρη σχισμή στο είναι μου, που τραβάει μέσα της και εξαφανίζει ό, τι όμορφο μου συμβαίνει.

Το κακό κυρίως είναι που οι άνθρωποι σου εύχονται. Και τι ακριβώς εύχεσαι σε κάποιον λέγοντας του. Υγεία, ευτυχία, αγάπη. Υγεία ε; Σίγουρα το σημαντικότερο όλων, δεν μπορώ να διαφωνήσω. Έχω φτάσει να χάσω την ζωή μου δύο φορές. Τα αίτια;  Το ένα μια  ασθένεια, το άλλο ένας μεθυσμένος οπλισμένος με υπερβολική ταχύτητα και η πινακίδα του «STOP». Μήνας Δεκέμβρης.

Ευτυχία ε; Πώς μπορείς να έχεις χαρούμενες γιορτές όταν πλησιάζει η ημερομηνία που έχασες τον άνθρωπο που σε δίδαξε, που σου έδειξε πράγματα, που τελικά αγάπησες και εν τέλει σε οδήγησε, να ασχοληθείς με το αυτό που τελικά, έγινε επάγγελμα σου.

Αγάπη. Κάθε 1 του Δεκέμβρη, για όλη μου την ζωή θα εύχομαι να βρίσκομαι κάπου, μα δεν θα τα καταφέρνω. Αυτές τις μέρες είναι που οι άνθρωποι με τρομάζουν, και πιο πολύ τρομάζω γιατί και εγώ μαζί με όλους υποκρίνομαι. Παίζω τον ρόλο μου σε ένα θέατρο μαζί με όλους. Πρέπει να είμαι χαρούμενος. Πρέπει να δείξω ότι περνάω καλά, άλλωστε γιορτές δεν είναι; Πρέπει να είμαι κάποιος που δεν είμαι. Πρέπει να νιώσω διαφορετικά από ότι νιώθω, γιατί; Δυστυχώς απ’ ότι φαίνεται πρέπει.

Καλές γιορτές με υγεία, ευτυχία και αγάπη, λοιπόν.

 

Truly yours, Stratos.

 

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s