Για φέτος θέλω ό, τι μου στέρησες πέρσι. @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250

 

58e91965eb97430e819064f5

 

 

img_0

 

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες με κατακλύζει το ίδιο συναίσθημα. Είναι που ποτέ δεν τα πήγα καλά με οποιοδήποτε τέλος και για ακόμη μία φορά άλλος ένας χρόνος φτάνει στο τέλος του. Άλλος ένας χρόνος γεμάτος εμπειρίες και στιγμές, παθήματα και μαθήματα. Μέσα σε αυτόν τον χρόνο δεν έλειπαν ούτε τα καλά ούτε τα άσχημα, αλλά δεν βαριέσαι… Αυτή είναι η ζωή.

Και μιας και πλησιάζει στο τέλος του θα το αφήσει να πάρει στο πέρασμα του όλα τα άσχημα μαζί του. Όσο για τον καινούργιο, θέλω να μου φέρει ό,τι μου στέρησε ο προηγούμενος. Δεν θέλω πολλά μόνο τα βασικά γιατί βλέπεις στο φετινό τραπέζι κάποιοι λείπουν και τα πρόσωπα μας δεν είναι ίδια.

Από το νέο έτος ζητώ να είναι γεμάτο αισιοδοξία και δύναμη. Να μπορώ συνεχώς να βρίσκω κίνητρα για να συνεχίζω τον δρόμο μου. Το κουράγιο να ξεπεράσω τις λακούβες που θα βρεθούν μπροστά μου και την υπομονή να προχωρώ συνεχώς μπροστά ξεχνώντας ότι άφησα πίσω.

Στο 2019 δεν θέλω να υπάρξει άλλη απώλεια. Να μείνουμε ενωμένοι έτσι όπως είμαστε, ο ένας για τον άλλον, μαζί. Όσο για αυτούς που έφυγαν, τους ζητώ να μας προσέχουν για ακόμη μια χρονιά. Αν και φέρνουν συχνά βόλτες στον νου μας συνεχίζουν να μας λείπουν όλο και περισσότερο.

Τις ερχόμενες 365 μέρες θέλω να βλέπω τους αγαπημένους μου χαρούμενους και υγιείς. Να μην δω δάκρυ στα μάτια τους, μόνο χαμόγελα στα χείλη τους και ότι ζητήσουν αυτοί να τους έρθει χωρίς πόνο.

Φέτος θέλω να κάνω ότι με φόβιζε μέχρι χθες, να ξεπεράσω τον εαυτό μου και να αγωνιστώ για αυτά που μου αξίζουν. Μέσα σε όλα αυτά δεν ξεχνώ να μου υπενθυμίζω πως με την αλλαγή μου δίνεται η πρώτη ευκαιρία απλόχερα για αυτά που ζήτησα. Για φέτος θέλω ότι μου στέρησα πέρσι.

 

Γράφει η Βίκυ. 

 

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Vicky:

@Vicky,Haveatea

 

 

διαβασε περισσοτερα απο τη βικυ:

read-more-button

                                       

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s