Δίδυμος & Καρκίνος. #tasteyourzodiac @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

 

gemini&cancer-haveatea-bychristina.jpg

 

Γελάει ο κόσμος. Παιδιά μου δε θέλω να σας στεναχωρήσω αλλά είναι ένας δύσκολος συνδυασμός. Δύο παιδιά με άλλους κυβερνήτες και διαφορετικά στοιχεία, που είναι και γειτονάκια. Όσοι ξέρουν λίγο από ζώδια μπορούν να καταλάβουν. Αρκετή εισαγωγή έκανα, πάμε στην ανάλυση.

Ο Δίδυμος είναι ένα παιδί έντονο, εκδηλωτικό, δυναμικό, που του αρέσει κατά κάποιον τρόπο η αναστάτωση. Ο Καρκίνος μας πάλι είναι συναισθηματικός, ρομαντικός, δένεται εύκολα, είναι ζηλιάρης, του αρέσει η σταθερότητα, θέλει στοργή και proderm. Νερό με Σελήνη και Αέρας με Ερμή, πιασ’ τ’ αυγό και κούρευ’ το.

Δε θέλω να ρίξω το βάρος σε κανέναν από τους δύο γιατί είναι παιδιά διαφορετικών υλικών. Και θα με ρωτήσετε, τι θα συμβεί αν μπουν αυτοί οι δύο σε μια σχέση; Κι εγώ θα σας απαντήσω το εξής. Ο ένας θα εκδηλώνεται, θα αντιδράει σε καταστάσεις, θα λέει ό, τι νιώθει τέλος πάντων και ο άλλος ως γνωστό καβούρι θα κλείνεται και θα νιώθει ότι μειονεκτεί, ενώ στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο Καρκίνος θέλει σπίτι και ησυχία και δυστυχώς ο Δίδυμος δεν μπορεί πολύ εύκολα να κλειστεί σε αυτό το καλούπι γιατί η δράση του δίνει ζωή.

Φυσικά τίποτα δεν είναι απόλυτο αλλά με βάση τις πιθανότητες και να ξεκινήσουν κάτι δε θα έχει ιδιαίτερη διάρκεια. Ο Δίδυμος θα δώσει χρόνο και ευκαιρία ώστε να εξελιχθεί κάπως η κατάσταση, αλλά με το που γίνει αυτό ο Καρκίνος θα αρχίσει να βάζει λουριά και να κατουράει την περιοχή του. Έτσι θα υπάρξουν εντάσεις στο καταπληκτικό αυτό ζεύγος γιατί η ελευθερία αν και δύσκολο πράγμα, είναι ανεκτίμητη.

Θα το κάνω ακόμα πιο απλό σε εικόνα. Σκεφτείτε έναν/μία να κινείται στον χώρο, να μιλάει με όλους, να φλερτάρει με τους περισσότερους, να μιλάει συγχρόνως στο τηλέφωνο, να να να…και κάποιον/α ντροπαλό σε μια γωνιά να περιμένει να έρθει να του μιλήσει, να κάτσουν λίγο μαζί, να του δώσει σημασία. Καταλαβαίνετε πως ήδη κάπου χαλάει.

Για εμένα αξίζει να το προσπαθήσετε κι ας αποτύχει στο τέλος. Ο ένας θα νιώσει την ζωντάνια και την ανάγκη για ζωή και ο άλλος τα έντονα συναισθήματα και την συντροφικότητα. Μια εμπειρία κι ένα μάθημα πάντα μας κάνουν καλό, ακόμα κι αν δεν βγουν όπως θα θέλαμε.

 

Γράφει η Χριστίνα Κούκουρου.

 

 

lovematching4.png

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Christina:

@Christina,Haveatea.png

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s