«Υγεία, ευτυχία & αγάπη.» #blogmas @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

 

happynewyear-haveatea-bylydia.png

 

Κάνοντας την είσοδό μας στο νέο έτος 2019, ίσως η απογραφή του προηγούμενου έτους να φαίνεται χθεσινή. Απογραφή ανθρώπων, γεγονότων, καταστάσεων, πραγμάτων που συνέβησαν και πρέπει να κρατήσουμε ή να διώξουμε.

Ένας χρόνος είναι κάτι παραπάνω από 365 μέρες στον καθένα ξεχωριστά. Για κάποιους ωραίες, άσχημες ή «εντάξει μωρέ, καλό ήταν». Το θέμα είναι τι θα κρατήσεις από το προηγούμενο, τι έχεις ήδη πετάξει και τι θα δημιουργήσεις. Το καινούριο έτος, είναι άγνωστο, όπως και η κάθε μέρα μας. Ελπίζουμε το καλύτερο, πρώτα σε εμάς τους ίδιους και μετά σε αυτούς που αγαπάμε και νοιαζόμαστε. Οι ολόψυχες ευχές είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις. Μέχρι και οι άγνωστοι σου εύχονται υγεία και αγάπη και αυτό πρέπει να σε γεμίζει.

Είναι γιορτές που προσφέρουμε ό, τι μπορούμε και όπως μπορούμε και καλό θα ήταν να μην συμβαίνει μόνο τότε. Μερικοί το χρειάζονται σε καθημερινή βάση. Κάτι ακόμα που συμβαίνει με την αλλαγή του χρόνου είναι ο γρήγορος ρυθμός που παίρνει ο καιρός. Μπήκαμε στο καινούριο έτος και η περσινή είσοδος φαντάζει τόσο κοντά. Ας εκμεταλλευτούμε τον χρόνο μας και ας τον αξιοποιούμε όπως πιστεύουμε εμείς καλύτερα. Ας αλλάξουμε ό, τι δεν καταφέραμε να κάνουμε, ας γίνουμε καλύτεροι, ας γίνουμε οι άνθρωποι που αξίζει αυτή η Γη.

Ας κάνει ο καθένας ό,τι πιστεύει καλύτερο για τον εαυτό του. Η ευχή που μου αρέσει να κάνω πάντα είναι οι άνθρωποι να έχουν όλα τα αγαθά του κόσμου. Μπορεί να ακούγονται πολλά, αλλά είναι μετρημένα και καλά. Και στο κάτω κάτω, τι χρειαζόμαστε, υγεία, αγάπη και ευτυχία να γεμίζουν τις μέρες μας. Όλα τα παιδιά του κόσμου να έχουν μια ζεστή αγκαλιά και όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο να μπορούν να βιώνουν όλα τα αγαθά που υπάρχουν από τα συναισθήματα μέχρι το φαγητό. Κάτι που εμείς θεωρούμε δεδομένο, κάποιος άλλος το αποζητά.

Ας έχουμε μια καλή χρονιά με εκπλήξεις για τον καθένα ξεχωριστά, υγεία, αγάπη, ευτυχία και όλα τα αγαθά του κόσμου.

 

Γράφει η Λυδία Π.

 

 

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r   Lydia:

@Lydia, Haveatea

 

 

διαβασε περισσοτερα απο τη λυδια:

read-more-button

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s