2019 με λίγη καρδιά παραπάνω. @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

 

shakeupthehapiness-haveatea-byvasso.png

 

Μπήκε το 2019 μέσα σε γιορτινούς ήχους και ατελείωτες ευχές για καλή χρόνια. Υγεία, αγάπη, ειρήνη, τύχη, ευημερία και ένα σωρό άλλες παρόμοιες ευχές ήταν εκείνες, που όλοι μας πιστεύω μηδενίσαμε τα προσωπικά μας κοντέρ και η αισιοδοξία πλημμύρισε και πάλι τις σκέψεις και τα πεπραγμένα μας.

Μέσα σ’ αυτό το ωραιοποιημένο λοιπόν κλίμα εγώ σκέφτομαι ότι πρέπει να επαναπροσδιορίσω τους στόχους μου.

Μια νέα χρόνια με βρήκε εδώ να συνεχίζω για όσα έχω αλλά και για όσα θα ήθελα να αποκτήσω. Μου δίνεται μια ευκαιρία ακόμη, γιατί κάθε χρόνο που κερδίζουμε αυτό αποτελεί. Μια ελπίδα πώς μπορούμε να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε όσα δεν μας αρέσουν, δεν μας έκατσαν όπως τα θέλαμε.

Και αφού σκέφτομαι όλα τα παραπάνω και μοιάζω σαν να τα έχω όλα τακτοποιήσει με τη λογική μου. Η καρδιά έχει μείνει λίγο πίσω. Γιατί όσα κάνεις με τη καρδιά έχουν μια γλυκάδα άλλη. Μπορεί η λογική να σου δίνει μια ασφάλεια αλλά σημαντική είναι και η συναισθηματική πληρότητα. Θέλω λοιπόν να σου υπενθυμίσω εσένα που με διαβάζεις ότι κάλο είναι να αφήνεις την καρδιά σου να σκέφτεται όπως αυτή και μόνο ξέρει και να εκφράζεις τα συναισθήματα που παράγει. Μόνο έτσι άλλωστε γινόμαστε ένα με τον εαυτό μας και τον γνωρίζουμε καλύτερα.

Να κοιτάς πρώτα να είσαι εσύ καλά μέσα σου.

Τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν να τους κοιτάζεις με την καρδιά. Το μυαλό άλλωστε έχει με τόσα άλλα να ασχοληθεί και να τακτοποιήσει που δεν χωράει αγάπες και λουλούδια, άσε επομένως την καρδιά να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα και μην την πιέζεις να μένει άπραγη. Δώσε χώρο και χρόνο σε όλα αυτά που νιώθεις και θα δεις ότι όλα θα είναι λίγο καλύτερα.

 

Γράφει η Βάσω.

 

 

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Vasso:

@Vaso,Haveatea

 

διαβασε περισσοτερα απο τη βασω:

read-more-button

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s