Κριός & Ζυγός. #tasteyourzodiac @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

 

aries&libra-haveatea-bychristina.jpg

 

Φωτιά με νερό. Νερό με φωτιά. Φωτιά στα μπατζάκια μας, στα σαββατόβραδα κτλ. Φουρτούνες καπετανέοι. Ταιριαστοί και αταίριαστοι συγχρόνως. Θα μου πεις, πώς γίνεται ετούτο; Γίιιινεται, γίνεται.

Ζυγέ μου θα γοητευτείς από την προσωπικότητα του εκρηκτικού Κριού. Κι εσύ Κριέ μου με τη σειρά σου από το ταπεραμέντο του Ζυγού. Είστε ένα ζεύγος άκρως αντίθετο. Έτσι είτε θα κολλήσετε επιτόπου, είτε θα χωρίσετε τα τσανάκια επιτόπου.

Εμείς θα μιλήσουμε για το πρώτο ενδεχόμενο προφανώς. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, θα το ζήσετε πάρα πολύ ωραία κυρίως στην αρχή. Είστε και οι δύο εκφραστικοί και έντονοι. Σας αρέσει να δοκιμάζετε μαζί καινούρια πράγματα και να αφιερώνετε χρόνο ο ένας στον άλλον. Τα προβλήματα ξεκινάνε όμως με το που φύγει το όμορφο αυτό σκίρτημα και πατήσουμε στο έδαφος. Εκεί ο Ζυγός θα καταλάβει πως ο Κριός θα προσπαθήσει πολλάκις να του επιβληθεί. Που εν τω μεταξύ το έκανε και πριν αλλά ο Ζυγός μας βρισκόταν στο 8ο συννεφάκι αριστερά γωνία. Έχουν και οι δύο έναν κυνισμό στα πράγματα αρκεί να μην είναι ερωτευμένοι.

Από την μεριά του Κριού μας θα το πάω διαφορετικά. ΑΝ ερωτευτεί τον Ζυγό τότε θα κάνει πολλές φορές τα στραβά μάτια και θα προσαρμοστεί σε κάποια από τα θέλω του. Το πρόβλημα σε αυτόν θα υπάρξει εάν δεν δώσει ο Ζυγός το κατάλληλο χρονικό περιθώριο για να κυλήσει ομαλά όλη αυτή η συναισθηματική κατάστασις. Εκεί ο Κριός θα νιώσει να ασφυκτιά και θα την κάνει λούης.

Γι’ αυτό λοιπόν ζεύγος μου χαλάρωσε. Εσύ Ζυγέ μην καταπιέζεις συναισθηματικά τον Κριό και εσύ Κριέ σταμάτα να θες όλη την προσοχή πάνω σου, δεν υπάρχεις μόνο εσύ σε αυτόν τον γαμώ-πλανήτη (Υπάρχουν και τα Λιοντάρια).

Για εμένα το μυστικό της επιτυχίας σας; Πηγαίνετε το με χαλαρούς ρυθμούς, χωρίς καμία υστερία. Ανακαλύψτε ο ένας τα απόκρυφα σημεία του άλλου και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρετε. Σας δίνω μεγάλο ποσοστό. Feel the love, sweethearts!

 

Γράφει η Χριστίνα Κούκουρου.

 

lovematching85

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Christina:

@Christina,Haveatea.png

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s