Εκείνη ήξερε πως να παίζει με τις φωτιές. @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

 

 

firewoman-haveatea-bynasia.png

 

Ήξερε πως να παίζει με τη φωτιά. Γνώριζε καλά τους κινδύνους, φλέρταρε μαζί τους, τους σαγήνευε με το βλέμμα της, τους διέλυε την αυτοπεποίθηση με τη τόλμη της.

Ήξερε ποιοι άνθρωποι γεννήθηκαν για να την καίνε, τους γνώριζε ξανά & ξανά σα να ‘ταν η πρώτη τους φορά. Τους άφηνε για λίγο να κερδίσουν, να μπουν στη ζωή της, να νιώσουν πως την κυριεύουν, την πολιορκούν, για λίγο πως την κατακτούν. Κι όταν η αδρεναλίνη βαρούσε κόκκινο, όταν μόλις μονάχα ένα βήμα τους χώριζε από την απόλυτη κατάκτηση της, εκείνη έβρισκε τον τρόπο και τους αποτελείωνε.

Ασήμαντη η φλόγα τους, αδιάφορη η υψηλή θερμοκρασία που επέφεραν στο οξυγόνο της. Ήξερε πως να χειριστεί τις φλόγες που γεννιούνταν μονάχα για να αφήσουν στάχτες πίσω τους & να χαθούν στον αέρα. Ήξερε να τις διακρίνει, να τις εντοπίζει, να τις δοκιμάζει κι αν δε τη ζέσταιναν αρκετά, να τις σβήνει με ένα φύσημα του ανέμου.

Άλλωστε εκείνη ήταν γεννημένη για τις αληθινές, τις πραγματικά ισχυρές φωτιές. Εκείνες που έκαιγαν τα πάντα στο πέρασμα τους. Εκείνες που πρωταρχικό σκοπό δεν είχαν τις επιφανειακές καταστροφές, τις μικρές φλογίτσες  από εδώ & από εκεί και τις στάχτες απομεινάρι για να τις θυμίζουν.

Εκείνη γοήτευε τις από χιλιόμετρα εμφανείς, τις καταστροφικές φωτιές. Εκείνες που μόνο βαθιά θα την έκαιγαν στο πέρασμα τους.

 

Γράφει η Νάσια.

 

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Nasia:

@Nasia, Haveatea

 

 

 

διαβασε περισσοτερα απο τη νασια:read-more-button

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s