Εκείνοι που πονούν βουβά… @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

 

 

sadness-haveatea-bynasia.png

 

Για εκείνους που χαμογελούν διάπλατα, εκείνους που χαρίζουν τα δυνατότερα γέλια τους ανάμεσα σε παρέες, κουβέντες, αστεία της στιγμής και αναμνήσεις. Εκείνους που η τρέλα τους βαράει κόκκινο, που απορείς, που αναρωτιέσαι..»δε γίνεται να είναι τόσο ευτυχισμένος/η!». Για εκείνους που φωνάζουν, χορεύουν, ουρλιάζουν, γελούν φωναχτά, αγκαλιάζουν σφιχτά και αποθανατίζουν κάθε τους στιγμή.

Ή αλλιώς για εκείνους που πονούν στα κρυφά, στα βουβά, στα αθόρυβα και άδυτα της ψυχής τους. Για εκείνους που ξέρουν και κρύβονται καλά, πίσω από ένα δυνατό γέλιο, που φωνάζει για βοήθεια στο πλήθος των θορύβων. Για εκείνους που υποκρίνονται άθελα τους, ηθοποιοί πια δηλώνουν, λαμβάνοντας και ενσαρκώνοντας το ρόλο τους πλέον με απόλυτη επιτυχία. Για εκείνους που η εικόνα τους φωνάζει από χιλιόμετρα πως ζουν τη στιγμή, χαμογελούν στο σήμερα και αναμένουν με άπλετη τρέλα για το αύριο.

Εκείνους πρέπει να φοβάσαι λιγάκι παραπάνω, να παρατηρείς λιγάκι περισσότερο, να τους ακούς ουσιαστικά, ποτέ επιφανειακά, λάθος συμπεράσματα θα βγάλεις στα σίγουρα αν αρκεστείς σε αυτό που εκείνοι επιδιώκουν να σου επικοινωνήσουν. Εκείνους να κοιτάς στα μάτια, για εκείνους να μιλάς, να σκέφτεσαι, να δυσανασχετείς. Εκείνοι είναι που πονούν, που κλαίνε σαν γυρίσουν πίσω πια στη μοναξιά τους, που υποφέρουν, που καταρρίπτουν κάθε γέλιο που σου χάρισαν στη θέα της θλίψης τους και πάλι.

Αυτούς να τους αγαπάς λιγάκι παραπάνω. Μη σε ξεγελά η θεόρατη δυναμικότητα που σου πωλούν. Μη σε μπερδεύει η αυτοπεποίθηση που σου εκπέμπουν, μην τυφλωθείς από το θόρυβο που σου προκαλούν, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια σου. Πες τους πόσο τους εκτιμάς, αν τους θες ή αν τους αγαπάς, πες τους αν νιώθεις κάτι λίγο και για αυτούς και θα δεις. Θα καταλάβεις με μιας τι κρύβουν μέσα τους. Θα συσσωρευτεί, θα εκραγεί και θα φανερωθεί στα μάτια τους στην πρώτη σου αληθινή κουβέντα. Δε θα αντέξει άλλο να κρύβεται, θα προδοθεί όλος ο πόνος που με χάρη κρύβεται πίσω απ’ την εικόνα τους.

 

Γράφει η Νάσια.

 

 

 

 

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Nasia:

@Nasia, Haveatea

 

 

διαβασε περισσοτερα απο τη νασια:read-more-button

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s