Προσπαθώντας να προχωρήσω… @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

 

 

saveme-haveatea-byvasso.png

 

Προσπαθώ να βρω μια πρόταση για να εξηγήσω όλη αυτή την ένταση που βγαίνει από μέσα μου. Όλα μου φταίνε, όλα μου δυσκολεύουν τη ζωή, καθετί είναι ικανό να το νιώθω σαν σχοινί στο λαιμό που με πνίγει.

Κάνω προσπάθεια να αφήσω πίσω όσα με στεναχωρούν ρίχνοντας την προσοχή μου στην καθημερινότητα. Στις λεπτομέρειές της για να ξεχνιέμαι. Σαν υποσυνείδητα να αρνούμαι τι μου συμβαίνει πραγματικά. Νιώθω θύμο, ένα τεράστιο θυμό που δεν σε έχω. Που μου λείπεις και δεν το αντέχω γιατί στέρεψα από υπομονή. Γιατί η ζωή συνεχίζεται χωρίς να αλλάζει τίποτα σε μένα. Αναπάντεχα έμεινα μονή μου, γεμάτη από συναισθήματα που δεν έχουν πλέον παραλήπτη. Μένουν εκεί και στέκουν χωρίς να εκφράζονται κι αυτό είναι το πιο άσχημο.

Θέλω να σου μιλήσω να σε κοιτάξω να τα βγάλω όλα αυτά από μέσα μου και να στα δώσω στα χέρια. Να τα πάρεις γιατί είναι δικά σου. Άδικος κόπος μάτια μου.

Για σένα τίποτα δεν έχει σημασία πια. Μα εγώ τι να κάνω..

Θέλω κάτι να μου ταρακουνήσει τα νερά.

Να μου δείξει πως υπάρχει λίγη ζωή ακόμη και για μένα. Όσο άσχημα κι αν ήρθαν τα πράγματα όσο δύσκολα κι αν είναι θέλω να μου δώσει ένα δείγμα ότι τίποτα δεν σταματά κι όλα συνεχίζονται. Γιατί ενώ ο χρόνος περνάει εγώ μένω σταθερή αλλά όχι πια αγέρωχη. Λύγισα.. και το παραδέχομαι.

Και δεν ντρέπομαι γι’ αυτό. Ίσως ήρθε η στιγμή να γίνω και λίγο ευάλωτη συνήθως τότε οι άνθρωποι γύρω σου μπορούν να σε επηρεάσουν, αφού τους αφήνεις χώρο να εισχωρήσουν χωρίς πολλές πολλές αντιστάσεις.

 

Γράφει η Βάσω.

 

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Vasso:

@Vaso,Haveatea

 

διαβασε περισσοτερα απο τη βασω:

read-more-button

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s