Ταύρος & Παρθένος. #tasteyourzodiac @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

 

 

taurus&virgo-haveatea-bychristina.png

 

Πολύ ωραία σχέση πουλάκια μου. Νομίζω ότι οι δεσμευμένοι ήδη θα το γνωρίζουν. Και αν δεν είστε; Τότε δεν μένει πολύς καιρός ακόμα που η ελευθερία θα σαλπάρει για λιμάνια ξένα, για λιμάνια ξέεεενα.

Ταύρε μου, η σχέση με τον Παρθένο θα σου δώσει σιγουριά και ασφάλεια. Θα νιώσεις ότι έχεις ένα γερό στήριγμα, που δε θα σε προδώσει. Το ίδιο ισχύει και για σένα Παρθενάκι μου, ο Ταύρος είναι συνώνυμο της πίστης και της αφοσίωσης -καλά και του φαγητού-.

Ξέρετε και οι δύο τι ζητάτε από την ζωή και ξέρετε ότι η οικογένεια και η σταθερότητα είναι από τις νο. 1 προτεραιότητες σας. Ο λόγος του Παρθένου είναι συμβόλαιο και η αξιοπιστία συμβαδίζει με το όνομα του. Ο Ταύρος αυτά τα λατρεύει, δεν αντέχει τον πολύ παρορμητισμό, κι έτσι όσο περνάει ο χρόνος τόσο η λατρεία του θα φτάνει κόκκινο.

Το Ταυράκι είναι πολύ αισθησιακό και γλυκό. Κινείται σε αργούς ρυθμούς ούτως ώστε να πάνε όλα καλά. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό αυτό για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά σίγουρα για την δική σας σχέση είναι ιδανικό. Δεν σας αρέσει να βιάζεστε ούτε να κάνετε επιπόλαιες και παρορμητικές κινήσεις που θα κάνουν το μελλοντικό σας ταίρι να εξαφανιστεί.

Φυσικά βέβαια να πούμε το γνωστό, πως όλες οι σχέσεις έχουν τα ups και τα downs τους. Εσείς δεν αποτελείτε εξαίρεση γι’ αυτό θα σας πω τι θα πρέπει να προσέξετε. Πρώτον, ξέρουμε ότι ο Ταύρος είναι πολύ πεισματάρης και σίγουρα θα αντιδράσει στην περίπτωση που ο Παρθένος μείνει απόλυτος σε μία άποψή του,- και το κάνει συχνά-. Επίσης είναι ευρέως γνωστό ότι ο Ταύρος είναι ζηλιάρης και κτητικός, βέβαια ο Παρθένος μας είναι ανεχτικός αλλά μέχρι ενός ορίου. Κι ένα τελευταίο αλλά λίγο δευτερεύον για μένα είναι ότι ο Παρθένος ως απλός και λιτός άνθρωπος δεν έχει πολλές απαιτήσεις, ούτε ζητάει την χλιδάτη ζωή και τα λούσα. Από την άλλη το ταίρι του αρέσκεται στα ακριβά αντικείμενα και την μεγαλοπρεπή ζωή, κι ίσως εκεί δημιουργηθούν κάποιες μικρές αντιπαραθέσεις.

Εν κατακλείδι, όλα λύνονται. Κι εσείς το έχετε. Έχετε προοπτική και δε θα σας σταματήσει τίποτα. Βίο ανθόσπαρτο σας εύχομαι κι ας μην παντρευτείτε ποτέ (Λίγο απίθανο, αλλά λέμε τώρα). Feel the love!

 

Γράφει η Χριστίνα Κούκουρου.

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Christina:

@Christina,Haveatea.png

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s