Με την πόρτα ανοιχτή. @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

 

 

waitingforyou-haveatea-byvasso.png

 

Σε προκαλούσα να μείνεις εδώ. Σου έδινα την ευκαιρία να φύγεις, αν το ήθελες. Βλέπεις για εμένα σημασία είχε να θέλεις να είσαι δίπλα μου. Να αποτελεί επιλογή. Όχι επειδή ευνοούσαν οι συνθήκες ή από πίεση ψυχολογική.

Κι ώρες, ώρες με κοίταγες με έναν αινιγματικό τρόπο προσπαθώντας να εξηγήσεις πώς το καταφέρνω αυτό. Να σου αφήνω τη πόρτα ορθάνοιχτη και να μην την κλείνω ποτέ.
Με ενδιέφερε να περιφέρεσαι στον  «χώρο» που δημιουργούσαν οι πράξεις και οι λέξεις μου για σένα από επιλογή. Γιατί κάτι είχες να κάνεις, κάτι είχες να προσφέρεις. Να δώσεις το στίγμα σου, την αύρα σου και τη μυρωδιά σου σε κάθε σταγονίδιο του αέρα που θα αναπνέουμε μαζί.

Επεδίωκα να μη συνηθίζεις και να βολεύεσαι σε μια κατάσταση που άνετα μπορούσα να κατασκευάσω ιδανική από μόνη μου. Το συνηθίζουν άλλωστε οι άνθρωποι αυτό. Μα σε σένα δεν με μαγνήτισε η ρουτίνα σου, το επαναλαμβανόμενο μοτίβο στην κάθε μέρα σου.
Ο ρυθμός σου με άγγιξε, ο παλμός που μετέδιδες στη δική μου καθημερινότητα.
Και δεν ήταν ποτέ μονότονος. Ήταν αλλιώτικος. Σαν ανεμοστρόβιλος που μπορούσε να με πάει σε οποιοδήποτε μέρος αρκεί να με εμπεριείχε μέσα του.

Μα πιο πολύ απ’ όλα επιθυμούσα να σου δείξω την πραγματικότητά μου. Ίσως να την άντεχες ίσως και όχι, αφού τα όρια για τον καθένα είναι διαφορετικά. Ήθελα να είσαι σίγουρος ότι όπως θα ήμουν ολοκληρωτικά δική σου, άλλο τόσο θα ήμουν έτοιμη να σε χάσω και ολοκληρωτικά. Καθώς μαζί σου θέλησα να τα έχω ή όλα ή τίποτα. Δε συμβιβάστηκα ποτέ με το λίγο και δεν θα το έκανα ούτε για χάρη σου.

Για εσένα θα μπορούσα να κάνω μόνο από εκείνα τα πολύ, τα μεγάλα, τα διαφορετικά, τα μη χιλιοειπωμένα, τα λεγόμενα ακατόρθωτα.  Που μόνο λάμψη θα γέμιζαν τα μάτια σου, μήπως κι επισκίαζαν ένα δήθεν παρελθόν που βρίσκονταν σε γκρίζα οθόνη. Ήθελα κάθε παρόν να είναι δικό μας και όχι κλεμμένο από ένα κατά λάθος πριν.

 

Γράφει η Βάσω.

 

 

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Vasso:

@Vaso,Haveatea

 

διαβασε περισσοτερα απο τη βασω:

read-more-button

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s