Το ‘timing’, αυτό θα μας έσωζε. @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

timing-haveatea-bynasia.png

 

Το καταραμένο timing, που συχνά με εμποδίζει από κάθε τι που τολμάω να κυνηγήσω, να ζητήσω, να ποθήσω μέχρι θανάτου. Το ‘λάθος timing’ όπως πολλοί καλούν, η λάθος στιγμή, που μπήκες στη ζωή μου, εκείνη η κατάσταση, εκείνο το συναίσθημα που τόσο ανέτοιμη ήμουν, για να δεχθώ. Εκείνη η άμυνα που επιβάλλεται να χτίσω, σε κάτι που υπό άλλες συνθήκες θα υποδεχόμουν με ανοιχτές αγκάλες.

Βάδισες τη λάθος στιγμή στα άδυτα της ψυχής μου, περπάτησες άθελα σου σε μονοπάτια που εμπόδια είχα φυλάξει, για όποιον έχει το θάρρος πλέον να τα περάσει. Προσποιούμενος πως απαγορεύεται να νιώσουμε όσα κινδυνεύουμε να αισθανθούμε, με τις γνωστές θεωρίες και τα τεκμήρια που μόνο κατάματα θα με πείσουν, με καταδίκασες σχεδόν σε ανεπανόρθωτη σκλαβιά στα χέρια σου.

Πόσα μπορούσα να σου δώσω αν ήταν αλλιώς, ιδέα δεν έχεις. Πόσα ποθείς να μου δώσεις, μα κάτι σε τραβάει πίσω, πολύ θέλω να μάθω. Μα, βλέπεις για άλλη μια φορά, όσο μαχόμαστε για το αντίθετο, πάντοτε κάτι έρχεται και εμπόδιο στέκεται σε ό, τι ποθώ να κατακτήσω μανιωδώς. Είναι που ο χρόνος μας θέλει πιο έτοιμους, είναι που η ζωή μας ονειρεύεται αλλιώς μαζί.

Είναι που τόσα ακόμη έχω να δω και άλλα τόσα να καταλάβεις καλύτερα κι εσύ. Είναι που τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα που συχνά θελήσαμε πολύ δε μένει στη θέση του για πολύ. Είναι που πρέπει να μάθω πως η αγάπη δεν πνίγει, μονάχα αγκαλιάζει και πως οι άνθρωποι ποτέ τους δε θα δώσουν όσα πίσω πήραν ήδη, μα αξίζει απλόχερα να προσφέρεις, λύτρωση εαυτού να εκφράζεσαι. Είναι που πρέπει να δεις, πως άλλος εκτός από αυτόν που στα μάτια σε κοιτά, δε θα σε αγαπήσει περισσότερο, είναι που πρέπει να αφεθείς και λίγο παραπάνω να πιστέψεις στους ανθρώπους.

 

Γράφει η Νάσια.

 

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Nasia:

@Nasia, Haveatea

 

 

διαβασε περισσοτερα απο τη νασια:read-more-button

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s