Για φαντάσου τι θα γινόταν αν… @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250

 

58e91965eb97430e819064f5

 

whatif-haveatea-byvicky.png

 

Για φαντάσου τι θα γινόταν αν έστω για μια στιγμή έκανες αυτό που έλεγε η καρδιά σου. Αν είχες το θάρρος να σβήσεις μέσα από το μυαλό σου κάθε δεύτερη σκέψη και κάθε τι που σε πάει πολλά βήματα πίσω. Φαντάσου τι θα γινόταν αν έσβηνες κάθε ταμπέλα που σου φόρεσαν.

Για φαντάσου πόσο όμορφα και ομαλά θα κυλούσαν οι μέρες σου αν ζούσες για τον εαυτό σου και μόνο. Αν κάθε μέρα ζούσες τις στιγμές σου σαν να ήταν οι τελευταίες σου χωρίς να σκέφτεσαι τι θα πει ο κόσμος, αυτός ο κόσμος που συνεχώς μιλάει αλλά στην τελική τίποτα δεν λέει. Για φαντάσου τι θα γινόταν αν δεν δείλιαζες να εκφράσεις τα συναισθήματα σου σε εκείνο το άτομο που σε έκανε να νιώσεις τόσο γεμάτος. Σκέψου μόνο πόσα πράγματα θα είχαν καταλήξει διαφορετικά. Κάνε εικόνα πως θα ήταν αν εκείνη τη φορά έριχνες τον εγωισμό σου και έλεγες το αναθεματισμένο «σ’ αγαπώ» και ας έτρεχαν από τα μάτια σου δάκρυα.

Για φαντάσου τι θα γινόταν αν δεν έκανες το πρώτο βήμα για να γνωρίσεις τους φίλους που έχεις τώρα. Εκείνη τη χειραψία που έκανες και το τυπικό «χάρηκα» σας ένωσε για μια ζωή. Και ακόμη και μέσα σε αυτή τη γνωριμία, με τις χαρές και τις στεναχώριες σας, δεν μετάνιωσες στιγμή που βγήκες μπροστά τους και σύστησες τον εαυτό σου.

Γι’αυτό σταμάτα να φαντάζεσαι τι θα γινόταν ‘αν’ και κάνε την πιθανότητα δεδομένη κατάσταση. Ο χρόνος είναι αμείλικτος και δεν συγχωρεί. Ο χρόνος τρέχει και έτσι είναι είναι σχεδόν ανώφελο μόνο να φαντάζεσαι.

 

Γράφει η Βίκυ.

 

 

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Vicky:

@Vicky,Haveatea

 

 

διαβασε περισσοτερα απο τη βικυ:

read-more-button

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s