Ιχθύς στο τετράγωνο. #tasteyourzodiac @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

 

 

pisces-haveatea-bychristina.jpg

 

Κάποιος κάποτε είπε πως τα ετερώνυμα έλκονται. Κάποιος άλλος πάλι είπε πως σε κάθε κανόνα υπάρχει και η εξαίρεσή του, έτσι κι εγώ σήμερα θα υποστηρίξω την κουρτίνα 2. Τόσο ομώνυμα και τόσο ταιριαστά. Ίδιο υλικό, ίδια φύση. Ας τα εξερευνήσουμε.

Τα κοινά σας, σας ενώνουν. Μοιάζετε στο συναισθηματικό σας κόσμο. Δίνεστε ολοκληρωτικά και αναζητάτε το ουσιαστικό δέσιμο. Κύριο χαρακτηριστικό των Ιχθύων είναι η αθεράπευτη ονειροπόληση.

Όταν συναντηθείτε για πρώτη φορά έλκεστε από τα απλά πράγματα. Ένα βλέμμα, μία κίνηση, οτιδήποτε μπορεί να κουμπώσει σε εσάς. Έτσι λοιπόν με το που γίνει αυτή η ένωση αρχίζουν και τα όνειρα.

Αυτά τα όνειρα δε θα σας φέρουν εμπόδια αν αρκεστείτε στο να τα βιώνετε μόνο οι δυο σας. Ξέρετε τι θα σας φέρει εμπόδια; Η πραγματικότητα. Δυστυχώς είναι δύσκολο να την χειριστείς. Αυτή βάζει τους δικούς της κανόνες και σίγουρα αν δεν ταιριάξει με εσάς θα σας ταράξει τα νερά και θα φέρει φουρτούνες.

Ως παιδιά του νερού έχετε έναν βαθύ και πολλές φορές σκοτεινό κόσμο, όπως και η θάλασσα. Άλλες φορές είναι γαλήνια κι άλλες σε ρουφάει στην μαύρη άβυσσο.

Το σημαντικότερο από όλα είναι να επικοινωνείτε μεταξύ σας αλλά και με την πραγματικότητα, αν τα συνδυάσετε και τα δύο τότε μπορούμε να μιλάμε γι’ αυτό το πολυσυζητημένο «για πάντα». Όπως έχω ξαναπεί όταν αγαπήσετε και ερωτευτείτε είστε πιστοί όσο δεν πάει. Είστε φτιαγμένοι για οικογένεια και αγαπάτε το να δίνετε στους άλλους. Η ανάγκη σας είναι να «υπηρετείτε» τους άλλους. Να τους βάζετε σε έναν κόσμο που δεν έχουν ξαναδεί και να κάνετε μαζί ένα όμορφο ταξίδι. Αυτό κάνετε και ο ένας για τον άλλον. Βέβαια μέσα σε όλα αυτά να πούμε πως αν μία φορά σας γκρεμιστεί η εμπιστοσύνη, ακόμα κι αν συγχωρήσετε ο ένας τον άλλον, δε θα το ξεχάσετε ποτέ. Σε αυτό μοιάζετε με τα αδερφάκια σας, Καρκίνους και Σκορπιούς.

Το κρεβάτι σας θα είναι ένα μυστήριο. Πειραματίζεστε, αφιερώνετε χρόνο, εναλλάσσετε ρόλους, τα κάνετε όλα και συμφέρετε. Είστε και οι δύο πολύ ερωτικοί, πολύ σεξουαλικοί. Πολλοί σας υποτιμούν αλλά δεν ξέρουν, μόνο αν δοκιμάσεις θα μπορείς να έχεις και άποψη. Κι εσείς σίγουρα έχετε από όποια πλευρά κι αν το πάρουμε. Δεν έχετε ταμπού και είστε ανοιχτοί για πολλές δοκιμές. Good for you θα πω εγώ. Μια ζωή την έχουμε πρέπει να το ευχαριστηθούμε.

Τέλος έχω να πω πως οι ιδανικοί συνδυασμοί για εσάς πέραν του εαυτού σας είναι ο Σκορπιός, ο Καρκίνος και ο καρμικό σας ο Ζυγός. Αν είστε ήδη μαζί δεν έχω να πω τίποτα άλλο από το «Vive amor».

 

Γράφει η Χριστίνα Κούκουρου.

lovematching85.png

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Christina:

@Christina,Haveatea.png

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s