Μεθυσμένο φλερτ. @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

 

 

drunklove-haveatea-bynasia.png

 

Φλερτάροντας με έναν άγνωστο, σκορπίζοντας άσκοπα ματιές και κινήσεις γεμάτες υπονοούμενα κρυφού ενδιαφέροντος στον αέρα. Πραγματοποιώντας μια επικοινωνία, που δεν έχει ξανά συμβεί, πρωτόγνωρη για εμένα, σε κοιτάζω ξανά & ξανά, να βεβαιωθώ πως ο αέρας που αναπνέουμε είναι κοινός, πως τα μηνύματα που χορεύουν στο ρυθμό της μουσικής, γίνονται αμοιβαίως αντιληπτά.

Σε κοιτώ χωρίς ντροπή, με θάρρος μες τα μάτια, θέλω όσο πιο γρήγορα μπορώ, να βεβαιωθώ, προτού φύγεις και το μετανιώσω, πως κι εσύ με κοιτάς με τρόπο που ήδη έχω υιοθετήσει, πως κι εσύ σκύβεις το κεφάλι, αλλάζεις σκοπιά ή κάνεις πως τάχα μου έτυχε κατά λάθος, να συναντηθούν οι ματιές μας.

Επί λεπτά ολόκληρα έως και ώρα, σκέφτομαι επανειλημμένα ποιος θα ήταν ο κατάλληλος τρόπος να σε προσεγγίσω. Άλλωστε, δεν ξέρω, αν θα προτιμούσες, ίσως εσύ να κάνεις την κίνηση και να ‘ρθεις προς το μέρος μου. Ίσως και να το βλέπω στα μάτια σου, πως δειλιάζεις, θύμα της εικόνας μου θέτεις κι εσύ τον εαυτό σου, ένα βήμα πίσω κάνεις, κάθε φορά που εγώ πλησιάζω προς το μέρος σου.

Και να, βλέπεις, είναι που πολύ θα ήθελα, να σε ήξερα από κάπου, φυσιογνωμικά ή και όχι, το όνομα σου δια μαγείας να μάθαινα, ένα «γεια» τυχαία στο δρόμο να το λέγαμε, κοινούς φίλους ή παρέες να είχαμε. Είναι που ξέρω, πως αύριο ξυπνώντας, ίσως και να μη με θυμάσαι καν. Είναι που δεν ξέρω τι κάνεις στη ζωή σου, αν είσαι με κάποια ή αν μόνος σου περνάς τις νύχτες. Είναι που ούτε εσύ γνωρίζεις ποια είμαι, τι συνήθειες με καθορίζουν, ποιον φιλοξενώ που και που στο μυαλό μου.

Είναι που πολύ θέλω να σε πλησιάσω, τάχα μου, πως σε γνωρίζω, κοινά ενδιαφέροντα να ανακαλύψω, κοινούς γνωστούς μας να εντοπίσω. Μιας και μη γνωρίζοντας το είναι σου, μια κρυφή δύναμη στο μυαλό μου με παροτρύνει να το κάνω όλο και πιο πολύ. Είναι που αδυνατώ να πιστέψω πως εκείνη η δύναμη θα σβήσει, όταν ξυπνήσω το επόμενο πρωί κι η μέθη έχει χαθεί στο προηγούμενο βράδυ. Είναι που ανεξήγητα θέλω, να μείνει ανεξίτηλη στο χρόνο και τις συνθήκες και να λάβει χώρα στο παρόν.

 

Γράφει η Νάσια.

 

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Nasia:

@Nasia, Haveatea

 

 

διαβασε περισσοτερα απο τη νασια:read-more-button

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s