Σηματοδότες ζωής. @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

 

 

lovelights-haveatea-byvasso.png

 

Αν δεν τα κάνεις όλα στην άκρη και δεν δεθείς με τον άλλον τόσο, που να νιώθεις κάθε στιγμή πως κάτι θα γίνει και θα σπάσεις. Θα θρυμματιστεί το είναι σου, το μέσα σου, κάτι θα γίνει κι όλο αυτό θα χαλάσει. -Δεν μπορείς να με καταλάβεις – Αυτός ο ακατανόητος συνεχής  φόβος.

Ένας φόβος πέρα από εσένα τον ίδιο. Ένας φόβος για να μη χάσεις κάποιον από τη ζωή σου. Μια ζωή που την χρωμάτισε, τη γέμισε, την έφερε σε μέρη που ποτέ δεν φανταζόσουν ότι υπήρχαν. Δεν είχες ξανά δει. Εκείνος με τον οποίο ταυτίστηκες κι έγινες ένα. Όχι ένα μονάχα στο κορμί. Γι’ αυτό το ένα που είναι πέρα από τις απλές ηδονές. Μα αν το κατακτήσεις γίνεται η μεγαλύτερη όλων. Είναι παραπάνω κι από την καψούρα που όλοι πίνουν σ’ αυτή ή κλαίνε γι’ αυτή. Μη τα μπερδεύεις.

Για αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι ήρθαν στη ζωή σου και έχουν ή είχαν τέτοιο ρόλο κανένα δάκρυ δε φτάνει για να πάψουν να είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που βίωσες. Μ’ αυτούς τους ανθρώπους, που στη σκέψη τους και μόνο σου αφήνουν ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη. Σου δείχνουν την πιο γλυκιά επίγευση που μπορεί να σου χαρίσει αυτή η ζωή. Για κάτι τέτοιους ανθρώπους αξίζει να ζεις και να προσπαθείς. Για κάτι τέτοιους ανθρώπους οφείλεις να προσεύχεσαι στο Θεό να στείλει στον δρόμο σου. Για κάτι τέτοιους ανθρώπους οφείλεις να ελπίζεις ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο κι ότι όλα μπορούν να συμβούν.

Κάτι τέτοιους ανθρώπους λοιπόν πρέπει να μην τους ξεπερνάς, αλλά να κάνεις κάτι πιο δύσκολο από αυτό. Να τους κάνεις στίγμα σου. Σημείο αναφοράς και προσδιορισμού. Να ξεπερνάς όλους εκείνους που κάνουν τη ζωή σου να φαντάζει άσχημη. Για τους άλλους, εκείνους που μιλάω εγώ δεν αποτελούν εμπόδιο παρά φως στα σκοτάδια σου. Είναι σηματοδότες σου κι αξίζει να τους κρατάς αναμμένους.

 

Γράφει η Βάσω.

 

 

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Vasso:

@Vaso,Haveatea

 

διαβασε περισσοτερα απο τη βασω:

read-more-button

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s